fredag 8 juli 2011

Stolt

Jo jag är just nu lite stolt, över mig själv. Av den enkla anledningen att jag idag trots en galen dag med mycket ilska hos tösen ( trots att hon sov en del i natt) och jag har haft mer värk i kroppen, kunnat njuta av härliga grannar här på sjön. Vi blev ditbjudna på drink maken och jag, men tösens dagsform gjorde att jag rodde dit själv med lillasyster . Det var såå trevligt ! Tack ni härliga människor om ni läser detta !
Jag blir berörd av era  kommentarer, cissi du är min ängel ! Lena som också kämpar själv och har ett STORT hjärta ! Och alla ni andra som berör mig så mycket att jag blivit bloggaholick ! Eller vad det kan heta ?!
Nåväl, tack för ni berikar mitt liv. Megakramar Tina

7 kommentarer:

Pettersson sa...

Kom hit så ska du få mer än de snåla grannarna bjuder på. Ro runt Femöre huvud, fortsätt förbi gamla Oxelösund, runda Kölhalsens fyr. Ta till vänster sedan uppför Nyköpingsån ro ett par mil genom Södermanlands underbara landskap, njut av sjön Långhalsen fortsätt genom Vrena ut på Yngaren förbi vårskogsudden eller ta vägen genom Skräddartorpsån, välj själv. jag håller koll och häller upp när du kommer.

Mamman sa...

Underbart!
Sånna dagar får man spara i hjärtat och ta fram på sämre dagar!
Hoppas din helg blir lika fin!

Kram
Mamman

Anonym sa...

Jaa det är lätt att bli beroende av alla goa och fina människor som finns här i bloggvärlden. Att bli förstådd av människor, att slippa känna sig så ensam i sin vardag är helt underbart. Så många fina vänner man fått här som man aldrig skulle "träffat" om man aldrig börjat blogga. Då är det lätt att bli en bloggoholick!!! :)
Stor kram till dig med Tina som också begåvats med ett stort hjärta och en kämpaglöd som är enorm. Jag är såå glad att jag hittat dig, eller du hittade mig, här ute!!!
Lena

Tina sa...

Jo du Pettersson, du är för rar och lite galen som alltid ! Men tar nog tid om jag ska ro, tar nog bilvägen som sist ! Kram Tina

Tack mamman, ha en fin helg du med ! Kram Tina

Lena du värmer mitt hjärta som alltid, Kram och tack, Tina

Anonym sa...

Tack kära du. Du är min ängel också. Jag är såååå tacksam att vi har varandra. Du förstår mig som ingen annan, ja nu kommer tårarna också, blir så rörd. Tack för att du finns.
Kramar Cissi

ann sa...

Vad härligt med en fin dag med vänner och att du kunde njuta av den i fulla drag.Var har du värk?Ofta?Jag har skolios och min värk sitter mest i ryggen.Jag har periodvis värk och det är viktigt att jag sköter om mig själv med övningar.Kramar från Åland.

Tina sa...

Ja Ann jag har fibromyalgi som jag fått av all sömnbrist tror min reumatolog som också tror att jag har nån reumatisk sjukdom under utveckling. Han har kvar mig under sina vingar om jag blir sämre. Kram tillbaka rara du. Tina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...