torsdag 14 juli 2011

Avslappningstrött

Ja ett dygn utan tösen i stora staden Stockholm gick rasande fort. Kanske borde känna mig utvilad och stark, men blir trött av att slappna av lite och inte behöva rodda så mycket. Mysigt att rå om lillasyster också utan nån som tar över hela tiden. Kändes lyxigt att vara spontana och bara stanna på ett café eller snabbt besluta att vi åker båt . Samtidigt gör det lite ont att inte kunna åka alla 4 i familjen, vilket gick lättare när tösen var mindre. Jag sörjer diagnoserna och allt runt dem och allt som hela tiden bara dyker upp och ska utredas. En del blir stressade när barnen blir förkylda, vi lägger bara till nya saker på listan som redan är för lång.
Försöker tänka att det finns många som har det värre, men just nu orkar jag inte riktigt.
Precis nu kom tösen ner för trappen och sjöng lite, det gör att jag ler och hjärtat blir varmt.

Har tankar som kanske är svåra att förverkliga, men alla rara här jag läser om vill ju så gärna ses. Är det så omöjligt att genomföra med planering ? Hm.... tål att tänka på ! Alla ideér mottages !

Kramizar till er alla kloka och rara därute, Tina

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett är då säkert, och det är att vi är många som både vill och ska ses. Svårt att få till ett datum som passar, men det måste verkligen gå på nåt sätt.
en sak till som är säker och det är att vi bor i paradiset på jorden rent naturmässigt iallafall du och jag. Sen får andra tjata hur mycket de vill om västkusten med sjöborrar och maneter....
Skönt att ni fick en härlig dag med lillasyster, men jag förstår att ni är tröttare nu när ni fått slappna av lite. Då kommer ju all trötthet över en som man måste hålla tillbaka när man är mitt uppe i nåt.
Tänk om det där sovprogrammet kunde funka, men ni har väl slarvat med det förstås ;)
Stora kramar//Lenafena

Tina sa...

Ja kära Lenafena vi har slarvat, fy skäms på mig ! Kanske nu i natt, jag och lillasyster har gått hem från min älskade storebror och hans härliga familj där vi ätit och druckit gott. I ösregn.... tösen hatar regn så mannen och hon tog taxi. Ja hunden behövde ändå ut och regnvatten är nog bra för hyn ? ! Är dax att börja klippa papperslappar nu känner jag. Hade underlättat om vi fick använda liggvagnen bara.... Ja ja vad är väl en bal på slottet ? Kram du raraste, Tina

ann sa...

Diagnoserna blir mer synliga ju äldre barnen blir,de märker jag också hos vår familj.Det tar ont i mig också att vi inte kan vara som andra men jag försöker stanna upp då de lyckliga stunder kommer.Det gäller och stanna upp när allt går bra för en kort stund.Vilka fina vänner vi fått pga detta,de förstår mer än någon annan.Det är guld värt att man inte är ensam i detta.Träffas och umgås låter som en bra ide.Kramar från Åland.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...