onsdag 6 juli 2011

Man kan åka till månen

Ja tösen är mycket vaken, hon kan inte sova långa stunder. Hon vandrar oroligt runt och hittar saker att "fixa" med så hon slipper ligga still. Hon lindrar sin ångest med att vandra runt. Människan kan åka till månen men inte hjälpa mitt barn så hon kan få sova om natten, det är galet frustrerande. Framåt sena morgontimmarna om hon somnar sover hon lugnast och bäst. Funkar ju nu när vi är lediga, men året har många långa veckor där emellan.
 Jag ber alla forskare allra ödmjukast att de lägger sina kunskaper på att lösa vårt mysterium. Komma på nåt som funkar jämt, nåt så hon orkar utvecklas på dagarna och inte energin går åt till att hålla sig vaken.
Så vi får mer energi och våra själar och kroppar inte tar så mycket stryk.
Jag vill ha min goa glada och busiga tös mest hela tiden, inte hon som letar fel och skriker att hon hatar oss.
Önska kan man väl få göra ? Men jag nöjer mig med koden till god sömn.....
Idag kunde vi spela krocket ganska smärtfritt, om vi blundade med ena ögat när hon flyttade sitt klot hela tiden till bättre läge så funkade det !
Hon var i alla fall med ! Härligt !
Nu fruktsallad till lunch.
Kramar till er alla därute, Tina

5 kommentarer:

Lenaeff sa...

Jaa, tänk om det ´det fanns ett mirakelmedel, jag skulle köpa hela lagret åt er då :)
Så härligt livet skule kunna vara med en sådn hjälp för er. Tills dess att forskarna löst detta sänder jag er styrkekramar så ni orkar fortsätta!
Lena

Anonym sa...

Kramar tillbaka./Cissi

Pettersson sa...

Apropå månen. Idag tog Christer Fuglesang en tiodubel dos av ett sömnmedel. Inte somnade han för det. Detta i protest mot all bluff och mirakelmedicin som säljs. Kämpa på, någon gång, nå¨gonstans löser det sig.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nu-genomfor-fuglesang-sjalvmordsforsoket_6302596.svd

ann sa...

Vår ena son hade svårt att sova på nätterna och det gjorde att han fick massa symtom på dagarna,allt blev lidande.Hans problem börja pga han mådde dåligt i skolan.Han äter idag melatonin tabletter till natten,bara under perioder då han skall upp och ha program under dagen(skoldag eller läger).Han sover ibland dåligt än men det har blivit bättre.Jag känner inte så väl din situation..Har ni sökt hjälp mot sömnsvårigheterna på er dotter?Jag hoppas ni får hjälp med det.Kramar från Åland.

Tina sa...

Hej Ann ! Vi har sökt för sömnen sen on föddes i princip. Och prövat det mesta, melatonin fungerade inte heller. Bara att kämpa på, tack för din omtanke, kram Tina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...