fredag 22 juli 2011

Kalasförberedelser

Imorgon fyller tösen 14 år ! Hon hade inte tid att hjälpa mig med tårtorna för hon hade så mycket att förbereda. Jag undrade vad ? - ja, dammsuga och så för imorgon är det så mycket så då hinner vi inte.
Sen la hon sig på sin säng och suckade lite.
När jag var klar med en hallon-choklad tårta och en jordgubbstårta så sov hon sött ! Det är slitigt med förberedelser !!! Skulle också kunna tänka mig en sovstund men då kommer jag inte upp mer idag och blir nog folkilsken ! Är rätt mör efter en dag på jobbet med full rulle. Fötterna tycker inte jag ska stå på dom mer idag käns det som. Haft mer värk sista dagarna, är väl vädret som bråkar med mig.
Livräddar en pinne
För i natt var värsta åskvädret jag varit med om, var nog en del som fick lite problem av olika slag gissar jag.
Hemma klarade vi oss tack och lov.
Ikväll blir det hämtmat, jag har stämplat ut för idag ! Riktigt skönt att vara lat ibland.
Hoppas ni får en fin kväll, kramizar till er alla fina därute från Tina

3 kommentarer:

Mamma Z sa...

..då är hon bara ett år äldre än min Sam :-) så då har vi tonårsbarn båda två *ler*
Hoppas ni får en bra födelsedag och att inget går på tok..de här dagarna blir ju gärna laddade och skall vara så "perfekta" utan utbrott hellst..

Då vi var i nordUppland i natt så undkom vi ovädret men här hemma hade det varit världens värsta i mannaminne tydligen..
..och du..jag lovar att du skall få något godare än bara flingor då vi kan ses ;-)

Stor kram!!

Tina sa...

Tack Mamma Z , du är klok du och roligt härlig. Om det så är på energi som inte riktigt finns så ska vi ordna en träff under hösten. Jag har en plats som är kanon, kostar inget. Har du tiden ? Ja Och tonårsbarn kan få en annat än le också..... GRRRRR !!!! Största kramen tillbaka; Tina

Anonym sa...

Grattis till tösen i efterskott :)
Förstår att tsen var trött efter allt det slitet ;)
Kram på rej!
Lena

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...