tisdag 12 juli 2011

"Min" stock vid havet

Hade härligt besök på "min" stock vid havet idag. Det blev 3 timmars oavbrutet prat om livet med och kring diagnosbarnen vi lever med. Jag är otroligt glad att du tog dig tid på din lediga dag för mig bästaste Lena !
Kvällen igår
Att möta en människa för första gången är spännande, på nåt sätt kändes det ju som vi kände varandra fast vi inte gjorde det ! Nåväl, jag känner mig glad och fick positiva energier av en rolig och klok tjej ! Hoppas vi ses igen !
Att det är jobbigt att vara småbarnsförälder är ju inget konstigt, att sova dåligt, ständigt ha koll, planera i tid så det blir enklast möjligt. Där är vi än, och så lär det vara. Att bli fundersam när det blir tyst, att hela diskmedelsflaskan töms innan man hinner blinka, att kläderna är rena i 10 min. Det är vårt liv. Och klart man är lite van efter 14 år, fast riktigt beredd är svårt att vara hela tiden. Världen runt omkring upptäcks ju mer och mer av tösen som tror hon kan allt ! Utom det hon inte vill såklart !
Nu besök, må gott därute så länge, kram Tina

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack för en jättetrevlig och ironisk pratstund...eller stund..tre timmar är väl mer än en stund ;)
Jag är glad att jag tog min lediga dag för att träffa dig, för det ger så mycket att prata med någon som redan vet och förstår så mycket utan att man behöver "dra en livshistoria" först.
Jag hoppas vekligen jag får tillfälle att "slösa" fler lediga dagar vid havet med dig!!! Det gav mersmak
Hoppas att tösen kan sova hos släkten nu...
KRAMAR OM IGEN
Lena
Vi ses snart!!!

Tina sa...

Yes yes yes ! Du överlevde ! Klart vi ses igen bästaste Lena ! Fler får följa med på en tisdagsfika om ni vill ! Vi hörs du goa och roliga , bara ler idag !! Kramar Tina

Anonym sa...

Hallå!
Vad kul att ni träffats. Jag följer gärna med nån gång(om jag får). Kramar Cissi

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...