söndag 31 juli 2011

Häxan surtant

Känner mig lite så just nu ! Jag är nog bara lite less på att anpassa mig hela tiden. Vi skulle behöva och vill åka ut till stugan ett par timmar och titta till och njuta av havet lite. Men ni anar väl vem som vägrar och bara blir arg. Orkar inte ta fajter om en sån sak igen och just nu.
Vi har faktiskt fått sova riktigt okej i 6 nätter nu, törs knappt säga det högt ....
Jag har själv kommit på lite förändringar med hennes nattmedicin. Hjälp tänker ni väl nu, är hon galen ! Men det är inte mer medicin hon får utan bara ändrat scemat med intervallerna. Verkar funka, så håll en tumme !
Längtar tillbaka.....
Får se vad läkaren tycker sen när han kommer tillbaka från semestern. Men han borde bli nöjd och glad att nåt funkar.
Nån mer som ser lite fram emot att skolan börjar ? Känns som lovet varit lååångt. Men är nog för jag är en surtant idag.....:)

Kram så länge alla raringar därute ! / Tina

6 kommentarer:

ann sa...

Jag känner ibland så där..jag håller tummarna att nätterna forsätter fungera bra för dottern.Kramar från Åland.

A sa...

Det är väl helt ok att vara Häxan surtant?! Känner likadant just idag, utgår då från den värk i kroppen vi delar..Just det här att fungera i kroppen ihop med PIGGA barn är jobbigt nog, jag får iaf sova ostört, vet att det är den bästa medicinen, så jag håller oxå tummar för att era nätter kan få fortsätta vara någorlunda lugna! Svettiga kramar från mig! Annette

Pettersson sa...

Vilket lov har varit långt?

Mamma Z sa...

Å lysslossar..så ni har en stuga vid havet..hm..sorgligt att du inte kan åka dit då du så gärna vill det.. Hm..hänsyn till diagnoserna är alltid tålamodsprövande..och svårt att acceptera ibland.. Hoppas du får med henne en annan gång då..
Hoppas givetvis att nätterna kommer att fungera för er..så skönt om du lyckats klura ut en lösning på det..

STOR KRAM

Tina sa...

Tusen tack till er alla rara !

Och det är bara skolbarn som har lov Pettersson:)

Anonym sa...

Lov??? Vilket lov? Vi som har barn med särskilda behov har väl inte lov? Vi har bara barnen hemma mera..
Jo, här längtas det mycket till skolstarten!
Hoppasa att läkaren har vett att bli glad för er skull..alla tummar hållna hårt att det ska fungera med sömnen för tösabiten!
Det vore väl alldeles underbart. Förstår dock att du inte riktigt törs hoppas allt för mycket, men jag kan ju göra det åt dig :)
Kramar om och hoppas att vi snart kan ta en "stockfika" igen//Lena

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...