fredag 2 november 2012

Utredning, blodprover och sjukbesök

Idag ledig för jag jobbar imorgon. Tösens autismutredning startade på fm. Det gick bra, hon medverkade  och var jätteduktig ! Orolig innan men det släppte när vi kom dit.
Sen lämnade jag henne på korttids som fixat så favoriten jobbar i natt och tösen verkade nöjd när jag nyss pratade med henne i telefon.
Sen var jag till min läkare som tog massa prover och skickade in om halv sjukskrivning till FK , får se om det blir godkänt denna gång. ... Jag är fortfarande otroligt trött mellan varven och får som lite feber och musklerna trötta. Får se om proverna visar nåt.
Sen åkte jag till sjukhuset och hälsade på mamma som opererades i onsdags och fick nya delar i knäet. Hon mådde relativt bra och får komma hem på söndag.

Ja det var den dagen ! Nu återstår middag med mannen, brorsan och pappa och sen bio ! Hoppas jag håller mig vaken ;) !

Önskar er en fin helg, kram Tina

2 kommentarer:

Bellan sa...

Klart du måste bli sjukskriven enligt läkarens ordination! Du sliter ut dig och du mår inte bra.

Känner igen det där med feber emellanåt.... kroppen säger ifrån. Hoppas de kan hjälpa dig så du mår bättre och framförallt att avlastningen kommer igång ordentligt så ni får lite lugnare.

Kramar om dig massor, din kämpe <3
//Bellan

Nina sa...

Kramar om <3
Nina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...