tisdag 27 november 2012

Tackar ödmjukast

För alla tips och ideér ang sömnproblemen vi har. Tyvärr har vi prövat allt som hittills dykt upp utan resultat. Ligga nära är ibland lite bra och ibland hjälper det inget. När hon var mindre hjälpte det nog mer än nu.  Men vara själv funkar nästan inte alls för tösen i dagsläget. Mediciner funkar i princip inte alls heller, förutom två som inte får användas för mycket. Dels beroendeframkallande men mest för att de inte har effekt efter två nätter. Då måste vi göra uppehåll i ca en vecka. Vi får alltså planera lite för när vi mest "behöver" sova. Vi har en bra dialog med vår läkare på barn Hab som slitit sitt hår för att försöka bli klok på hur allt är. Men tösen verkar vara lite extra svår nöt att knäcka , kanske har hon för mycket olika saker som stör och krånglar till det.
Som det kan vara nu på kvällarna kan det ha varit en lugn kväll men när det drar ihop sig för läggdax så letar hon saker att bli arg för. Ett exempel är igår när hon skulle haft korttids men vi fick avstyra det då de hade magsjuka där. Vi fick veta det när hon var i skolan och kontaktade  Tösens lärare med ett sms så hon kunde berätta för tösen att taxin åker hem istället. Det var inga större problem , hon blev lite besviken då hon var laddad för korttids och väskan var med. Men kvällen var som sagt lugn och sen blev hon arg för att vi inte berättat för  henne istället för läraren.... Ja det som inte känns bra tidigare dyker upp på kvällen och på nätterna. Då bearbetas allt verkar det som. Förstår om hon blev besviken och det glädjer mig lite, att hon vill dit alltså !
Ett stort framsteg att det inte är katastrof för henne att packa väskan och åka dit. Med rätt personal för henne funkar det bättre.

Skönt i den fuktiga sanden !
Bäst att göra mat, nån som är lätt irriterad där uppe på övervåningen och spelar just nu.....Just precis Fia med sin pappa !
Ha det gott, kramar Tina

2 kommentarer:

Maria sa...

Beundrar din eller er ork! Men vad gör man inte för sitt barn =)
Kram

Anonym sa...

Den elake är också hungrig...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...