måndag 29 oktober 2012

VAM

Vård av mamma dag idag, ja vård av mig själv alltså. Bättre i kroppen men galet trött så jag stannade hemma idag från jobbet. Riktigt skönt med vila när tösen är på korttids. Ja hon skulle sova där i natt för det är ju måndag. Men ordinarie personal har tagit semester i natt vilket är helt naturligt när det är lov vecka och har egna barn. Men in sätts en helt ny vikarie som inte funkar med tösen ens. Och ingen meddelar oss. Tösen som är orolig för vem som ska jobba fick ringa till korttids igår kväll och fråga och fick då beskedet. Hon blev orolig och vi lugnade med att hon inte behöver sova där i natt utan vi hämtar ikväll igen. Det funkade förra måndagen i alla fall, alltid nåt.
Vi bytte till måndagar för att det då skulle lösa sig med rätt personal. Och kan man inte det så kan man väl kräva ett besked om det bara så vi vet ?!! Personalen jag mötte på fm när jag lämnade visste inget heller och blev besviken och ledsen för tösens skull. Bara att ta nya tag och gå igenom det igen tydligen....

Är det konstigt att man blir trött.....


Var rädda om varandra därute, kramar Tina

5 kommentarer:

Annelie L sa...

Det var verkligen nonchalant av personalen... Fattar inte hur de tänker, när de vet att det är problem och att Tösen är orolig.
Gott att du tar dig lite ledigt och pysslar om dig själv, det borde du kanske göra lite oftare.
Stor kram till dig // Annelie

Anonym sa...

Jag vill också bli ompysslad säger den elake...

Mamma Z sa...

VAM var det bästa jag hört på länge! Det skulle vi behöva en dag i veckan för att orka! Vi som har det som vi har det med våra älskade men energikrävande ungar och samhället omkring som är på ett sätt som gör att man bara suckar trött..

Läser ikapp här inne och tycker det är för rackigt både det ena och det andra.. Varför kan det inte bara fungera som det är tänkt? Med allt?

Styrkekramar i massor

Anonym sa...

Nej usch vad jobbigt.
Kram!

Anonym sa...

Rackigt sa Bull.
Inte alls konstigt att man blir trött.

1000 kilo cyber-energi till dig.

Kram / Emelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...