måndag 22 oktober 2012

En bra helg

Jag har under en intensiv period när möten och papper kring ansökan om assistanstimmar fått mycket av min tid, behövt tänka på allt som är jobbigt och som kräver extra av oss som föräldrar. Letat alla problem på nåt sätt. När nåt plötsligt en stund funkar får jag nästan ont i magen eftersom jag uppgett det i ansökan... Och tänker att så farligt är det nog inte kanske. Tills det det som en stund var bra inte funkar igen och jag minns varför jag lagt ner all tid. Det svänger fort i diagnoslandet och ofta svårt att hänga med i svängarna.

I helgen var tösen med sin pappa på hockey, ja hon ville det och han är aldrig rädd att prova. Om han får lämna arenan efter en stund och åka 6 mil hem igen så får det väl bli så. Och vill hon är det positivt ! Det gick bra ! Hon förstår inte så mycket av hockeyn men var lika glad ändå !

Sen var vi på en födelsedagsmiddag som också gick bra, bara man bryter i tid när det fortfarande funkar så går det. Och inte några nya människor utan bekanta ansikten.

Sen blev det lite hängigt med halsont och febersläng på natten tror vi.
Men pigg i morse och iväg till skolan och korttids natt i natt om det funkar....

Ha det gott, kramar Tina

3 kommentarer:

Bellan sa...

Ja, visst har det en förmåga att svänga snabbt - vår vardag är inte förutsägbar precis...

Hoppas det funkar med korttidsnatten och att det går bättre och bättre. Ni behöver den avlastningen mer än väl!

Kramar om i massa stora lass ♥
//Bellan

Nina sa...

Skönt att det finns dagar det funkar bättre på, det är dom vi får suga åt oss och ladda med, på nåt sätt. Så tänkte jag iaf förut, när dom inte var så många, dom där "funkardagarna" Sen blev dom fler och det får vi hoppas att dom blir för er med <3

Kramar om!
Nina

Anonym sa...

Hockey är aldrig bra och absolut inte
simning. Fotboll däremot skulle hon älska för det är kultur säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...