måndag 8 oktober 2012

Helg med högsta vinst x 2

Ja helgen när vi mammor med diagnosbarn skulle träffas kom äntligen ! Kändes som vi känt varandra länge fast de flesta aldrig setts ! Härlig stämning med goa skratt och varma kramar och byte av tankar avlöste varandra. Ville inte riktigt säga hejdå när det var dax, men kände bestämt att vi kommer ses igen ! Nåt så fint och trevligt kommer vi nog kämpa för att få uppleva igen ! Känner mig lyckligt lottad att fått träffa alla. Kärlek och respekt till er alla som var med <3
Nästa högvinst var att tösen sov kvar på korttids när jag var borta ! Ja hon var där 2 nätter till och med !! Wow vilken lycka ! Med rätt anpassning så verkade hon trygg och glad ! Första natten hade hon sovit skapligt och andra sov hon inte mycket men var kvar !! Det är mer värt än nåt annat !! Nu har de lagt upp ett korttids schema för henne med den personal som funkar. Vi anpassar oss efter de tiderna. Blir inte mycket helg tid alls men det spelar ingen roll , bara vi får det att funka !!
Nu trött efter att jobbat och tränat och ätit. Får bli lite soffhäng medans mannen tar medicinfajten....
Ha en fin kväll alla fina, kramar Tina

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Så härligt att få komma iväg tillsammans med de andra "mammorna" och förlusta dig.
Så glad jag blir över att läsa att Tösen stannat kvar på kortids och verkar trivas och vara trygg.
Hoppas det fortsätter så <3
Kram till dig

Nina sa...

Men åååhh, vad jag saknar dig och alla andra <3 Tack för en toppenhärlig helg!

Och äntligen har dom fattat! Lyssnat och tagit till sig. Och genast ser dom resultat. Sååå himlans glad för er skull! Nu hoppas jag innerligt att det får fortsätta vara bra, så tösen blir tryggare och tryggare :) Gött!

Kramar om!
Nina

Anne Salovaara-Kero sa...

Ljuvligt med goda nyheter! Kram

Anonym sa...

Tusen tack för att jag fick hänga med! Tackar min lyckliga stjärna för hur tråkiga tillfälligheter kan resultera i något så bra.


/ Emelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...