tisdag 16 augusti 2011

På rymmen

Tösen skulle på fm gå ut utanför och vänta på mig. Vi skulle sen åka till apoteket och hämta ut mer medicin. Men ingen tös utanför när det var dax. Jag tog med hunden och gick bland husen och ropade på henne, men ingen tös. Det här är inte ovanligt tyvärr att hon glömmer vad hon lovat mig. Sen fick jag syn på hennes cykel utanför en grannes garage, jag ringde på och ja hon var där och fikade ! Hon hade visst försökt ringa hem men hemtelefonen funkar inte idag vilket hon inte tänkte på, men bra tänkt att ringa hem i alla fall. Hennes mobil låg hemma i hallen förståss ! Nåväl det är en snabb och kreativ tös ibland, klart det är mysigt att fika hos ett äldre par alldeles själv !
Ålkråkor som förstört en hel kobbe !
Sen blev det fika hos mormor och morfar som var bestämt, tösen fick altså fika igen ! En toppen fm !
Nu är hon på vift igen, men nu med mobilen med sig i alla fall....
Svårt att släppa taget och veta vad som blir bra eller inte, är nog alltid orolig när hon är ute.Men kan ju inte hålla henne instängd heller. Har bra grannar som tur är eftersom tösen inte har så bra sociala koder är jag rädd. Hon älskar de flesta och kan tyvärr tror jag bli lurad om hon hamnar fel.
Hm...vem gömmer sig här ???
Nu ska man väl inte tänka så kanske, men kan inte känna mig helt trygg tyvärr.
Imorgon bitti är det dax för nya reumatolog prover på mig, har inte mått så bra sista tiden och behöver kolla om det händer nåt i kroppen eller inte.
Hoppas ni får en fin kväll, kramizar Tina

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja se ungar......Blir man klok på dem eller?????
/cissi

♥ Lenaeff ♥ sa...

JAg är likadan, alltså orolig för vad som skulle kunna hända. Tyvärr!
Det är svårt att släppa taget när man vet att ens barn inte har de sociala koder som behövs och att de är glada och gärna pratar på med vem som helst. Nej, jag skulle stå som en hök i fönstret faktiskt även om det såklart inte är bra...
Jag ska hålla tummarna att de inte hittar något fel, eller i värsta fall nåt som är lätt fixat.
Stora kramar och nu längtar jag väldigt till nästa tisdag :)

Annelie L sa...

Det är klart att du oroar dig, men du försöker ändå behärska din oro lite för att visa att du litar på henne, det är säkert bra. Skönt att ni har bra grannar som kan hjälpa dig att hålla lite "koll". För som sagt, tror man alla om gott så kan lätt bli lurad.
Massor av kramar till dig // Annelie

Annelie L sa...

Hoppas det gick bra på reumatologen skulle jag ju skriva också ;)) Kram igen

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...