söndag 14 augusti 2011

Bortskämd

I går jobbade jag till kl 14, sen hem och packa ihop lite saker och blev hämtad av en go vän. Vi åkte några mil till härliga vänner i deras sommarstuga . Vi blev uppassade med massor av god mat och dryck. Mysiga samtal in i mörkret och vi sov över i sovsäckar i gästrummet. Somnade medans vi fnissade och vaknade tidigt och samtalen fortsatte under frukosten. Sen promenad med lite svamp plockning i en hundbajspåse ( ej använd !) som inte var planerad.
Nöjda styrde vi sen hemåt igen, nästan 20 timmars vila och bortskämda är inte helt fel !
Tusen tack till er 2 fina i skogen för att vi fick komma !
Nu just tagit en cykeltur med tösen, hon valde väg och jag följde efter ! Så härligt att cykla igen ! Nu är det en sista vecka innan skolan börjar, det blir nog bra för oss alla. Vi har nya fritids och skoltider. Lärarna märkte att eleverna inte orkade ända till 14.30 utan blev för trötta så nu skade sluta 13.30 istället . En dag till kl 14, det blir nog bra för barnen. Skönt att de är så lyhörda för barnens bästa.  En riktigt bra skola ! Det året tösen gått där har varit sån skillnad och det märks på tösen att hon trivs. Allt anpassas efter varje barns förmåga hela tiden. Så skulle det självklart vara för alla barn på alla skolor, inte bara på särskolor. Alla är unika och olika, med eller utan diagnoser.
Önskar er alla därute en fin kväll, kramizar Tina

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så härligt att läsa att du haft en bra helg! Det är du verkligen värd! Det låter som du tankat ny energi. Tänk att skratt, natur och goda vänner kan göra underverk! Och visst är det skönt att bli bortskämd?

Puss & Kram
// Tingeling

Tina sa...

Tack tingeling vännen ! Hoppas du också mår bra och blivit lite ompysslad nån stund. Vi ses i veckan, bamsekram Tina

♥ Lenaeff ♥ sa...

Vilken mysig helg ni fick...det behövde ni verkligen gumman.
Hoppas att veckan som kommer blir bra också//Stora kramar till finTin-a
Lena

Pettersson sa...

Vad i helvete använde ni sovsäckar för! Fanns det inte lakan?

Tina sa...

Tack detsamma Lena ! Inte så länge tills vi ses !! Härligt ! Kram

Tina sa...

Inte svära Pettersson ! Klart det fanns lakan, men vi vill inte vara till besvär :) ! Hajar du ? Kram

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...