torsdag 3 januari 2013

Summeringar, glömsk och VAF

Många skriver så fina summeringar om året som gick. Jag är glad om jag minns vad jag åt till frukost.... Kanske inte så illa men blir nästan rädd för mig själv ibland.
Vi är trötta och slitna, så pass att den frasen börjar kännas sliten och tråkig.
Mannen undrade för nån vecka sen om vi inte skulle försöka fixa så vi kan åka iväg själva en vecka igen.
Min första tanke är hjälp vad jobbigt att tänka på allt och fixa allt och packa också.....
Min hjärna är nog överhettad.... När jag hade tagit ett par andetag så är det självklart värt det, att planera lite extra och fixa lite mer än vanligt.
Nu är det bokat och vi åker nästa helg.
Men kan erkänna att lite stressad blir jag, vet inte vad som stressar mig mest. Känns mysigt att åka själva och sova och skratta och prata, tror i den ordningen också ...;)
VAF helt enkelt, ja vård av förhållande.
Tösen känns fortfarande rätt lugn och positiv. Annars hade jag nog inte tordats åka. ..
Hoppas inte det stör henne för mycket men tror inte det, kanske är jag som vanligt lite naiv och tänker NU har det vänt och NU kommer allt bli lättare. Eller så kan det kanske vara så i livet nån period ?


Kram på er, och på återseende när jag kommer ihåg ;)

4 kommentarer:

Nina sa...

Jamen du, så är det! Det är allt runtomkring som liksom tar bort njutningen så många gånger att man hellre väljer att stanna hemma. Men det blir kanon när ni kommer iväg! Härligt för er :)

Du tror väl inte att jag kom ihåg hela året i huvet?... Hahaha, nä, jag fuskade!! ;) Har en mapp där jag lägger blogg-foton, och i den en mapp där jag sparar ett foto från varje månad, märkt med månadens namn... Sen är det plättlätt att summera det när året är slut :)

Kramar om dig med saknarkramar bästaste du!
Nina

Bellan sa...

Nä, nån vidare summering av året hade det inte blivit om jag inte haft blogginläggen att titta på. Kommer ju inte ihåg ett skvatt...

Vad härligt med en resa! Det är ni verkligen värda. Hoppas det funkar bra med tösen när ni är bort så ni kan njuta helt och hållet!

Kramar om dig ♥
//Bellan

Helle sa...

Mysigt att bara få vara tillsammans och fly lite från vardagen! Hoppas att ni får det bra och njut så mycket det bara går <3

Anonym sa...

Det där med VAF är så himla viktigt. Hoppas ni har det bra och att det funkar för tösen också.
Många kramar och god fortsättning på året!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...