tisdag 29 januari 2013

Ständig beredskap

Igår kväll fick vi hämta tösen på korttids kl 21. Hon fixade inte att vara kvar, vi hade en extra natt i fredags som vi hade tillgodo och nu blev det för mycket korttids för henne . Men det är nog inte bara det utan hängde mycket på personalen som är jättehärlig men inte den tösen är van med på natten. Vi ska snart ha möte igen med personalen och lägga fram våra önskemål om hur det ska vara för att funka på bästa sätt. Ja vi får vara beredda och ha ständig beredskap, bara att inse.Natten hemma blev faktiskt lugn, lugnaste på länge konstigt nog. Jag blev nästan gråtfärdig när jag åkte för att hämta henne då jag såg sista chansen till sömn för denna vecka försvinna. Med tanke på hur nätterna varit . Men blev ju skapligt trots allt, ja kloka blir vi inte.
En promenad över isen för fika i stugan !
Gick ut till stugan idag med, fantastiskt att se allt i vinterskrud ! Har inte gått förut om åren pga att isen varit osäker .
Fick sällskap av mina föräldrar som fixat kaffe och frallor ! Mysigt ! Hunden sprang glatt och blev rätt trött efter alla extra svängar !
Verkar inte komma några båtar så här års.....
Idag ska tösen till tandläkaren, inte uppskattat alls. Hoppas det funkar, den uppgiften tar mannen på sig. Bäst  att göra som vanligt.
Ha en fortsatt bra dag, kramar Tina

2 kommentarer:

Nina sa...

Så jobbigt att behöva ha beredskap jämt och liksom bara känna sig ledig när man åker på semester.. Ni skulle få bidrag till fler resor!

Men vad skönt att natten blev okay, trots allt. Kanske du hann sova lite iaf..

Tänker på er!
Kramar om! <3

Bellan sa...

Det blir ju inte alls samma avkoppling för er som det skulle kunna vara med korttids - att ni hela tiden måste vara beredda, det sliter ju också! Hoppas du fick sova lite trots allt.

Vilka härliga vinterbilder, så fint ni har det!

Värsta kramen härifrån ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...