söndag 20 januari 2013

Utvilad och tacksam

Hemma igen efter en vecka med mest vila. Sovit som småbarn 10-12 timmar per natt och inte behövt planera eller ligga steget före hela tiden. Jag har läst massor, så härligt att orka och inte bli störd . Vilken lyx ! Jag har läst två böcker som handlade om kloka tankar om livet och att ha mål och prioritera det som är viktigt. Att göra det man mår bra av och inte umgås med energitjuvar utan de som berikar på nåt sätt. Jag låg där i solen och sög åt mig och tänkte att jag kan nog säkert försöka vara positivare i mina tankar. Men också veta att det är okej att sörja och gråta ibland över att det inte blev som man tänkt och att det tär hårt.
Sen läste jag en deckare också och en annan rolig och tänkvärd bok.
Ja det här är lyx, jag har aldrig ork att läsa annars.
Tösen var nöjd när vi pratade med henne i telefonen och det är alltid ännu lättare att koppla av då såklart. Men sovit har hon inte gjort vare sig på korttids eller hos mormor eller farmor. De var nog nöjda med att vi kom hem igår kväll. Är tacksam att de ställer upp, vi behövde verkligen detta nu.
Att mannen blev sjuk på planet ner med feber var ju lite synd om honom men ändå hade han chansen att vila nu och det har man inte när man är sjuk hemma.... Han piggade sakta på sig och vi såg lite mer av ön en dag och det är alltid roligt.
En ytterdörr till en familj som bor i en grotta, vanligt här.
Vi kom hem sent igår kväll och barnen och hunden var också glada ! Tösen blev sprallig en stund men sen kom vi i säng och natten var mycket orolig den med. Hemma i verkligheten igen och tur vi fått lite energi påfylld . Lite skört här hemma idag, lite utbrott och ilska hänger i luften.och bubblar upp ibland. Men så är hon trött också.Vi har försökt göra allt så enkelt som möjligt idag.
 Nu hoppas jag också vi får svar på utredningen snart så vi kan bocka av det oavsett vad den ger.
Kram så länge, var rädda om er därute.

3 kommentarer:

Maria sa...

Härligt att ni fått tanka kraft och njuta!Ha det bäst!
Kram

Bellan sa...

Vad skönt att ni trots allt har kunnat koppla av så pass bra som ni gjort! Härligt med nya och välbehövliga krafter. Tyvärr brukar de behövas ganska mycket efter en sån här frånvaro....

Hoppas ni får så bra besked som möjligt om Tösen snart, håller tummarna för det!

Kramar om jättemycket ♥
//Bellan

Nina sa...

Vara lite positivare?? Finns inte många som är så positiva som du!

Härligt att ni fick en sån avkopplande vecka! Hoppas ni får möjlighet att göra en sån tripp lite då och då, det behöver man!

Massa saknarkramar <3
Nina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...