onsdag 5 december 2012

Snöskottning och forskning

Ja snön som faller har väl ingen missat gissar jag ! Jag skulle haft möte här hemma idag med assistansbolaget men de kunde såklart inte ge sig iväg 7 mil i bil i detta väder. Så det får bli en annan dag tyvärr.
Jag försöker skotta lite i omgångar men det hinner snöa och yra igen innan jag hinner ut igen ! Men vackert är det i alla fall !
Tösens läkare från Huddinge som forskar i mitokondriella sjukdomar ringde nyss och svarade på våra frågor som dykt upp under det här året. Svarade så gott hon kan för mycket vet dom inte heller. Men att tösen kommer bli sakta eller snabbare sämre är ett faktum. Det gör riktigt ont att höra trots att jag vet det. Förhoppningsvis går det sakta och håller sig som det är nu. Medicinen hon äter verkar inte göra nån nytta så den ska vi trappa ner och sätta ut och sen ny kontakt med läkaren efter en tid för att se om vi märker nån skillnad.
Nya blodprover ska tas framöver på tösen och kanske på mannen också i forsknings syfte som de gjorde på mig för ett år sedan.
Vi gör vad vi kan för att de ska bli klokare förhoppningsvis.
Ha det gott , kramar Tina

5 kommentarer:

Nina sa...

Kramar om!
Nina

Anonym sa...

Du skottar snö på fel ställe säger den elake...

Bellan sa...

Ryser lite när jag läser... Stackars tös och stackars er! Hoppas de hittar en medicin som bromsar upp och hjälper henne.

Varma kramar till er alla ♥
//Bellan

Maria sa...

Kram!

Anonym sa...

Många många kramar.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...