torsdag 20 december 2012

Ny jacka

Jag skickade efter en ny jacka till tösen som hon fick igår. Hon provade direkt och var jätteglad över alla fickor ! Hon var så fin i den. Men gissa om hon har den idag ? Nej det blev min gamla för där hade hon lagt mobilen... Men nya saker brukar behöva "hänga" till sig innan det funkar. Kan vara jobbigt att ändra och verkar jobbigt om nån säger nåt ?
Nu har tösen snart jul ledigt och är bara på fritids när vi jobbar. Det är samma lokal som korttids men funkar och är inte laddat alls när det inte handlar om sova och korttids. Fritids är positivt och kul ! Oftast i alla fall.

I natt fick tösen sov medicin så vi har haft en skaplig natt. Men hela nätter har vi aldrig och har aldrig haft .
Blodproven är inte tagna än utan blir nästa vecka. Hon vet att det ska ske men lugnade sig med att det dröjer ett tag till. Är ju inga akuta prover alls utan mest intressant att veta vissa saker. Vad som händer i henne, vad sjukdomen påverkar och inte.

Önskar er en fin dag, kramar Tina
Stranden i Oman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den elake får gå i gamla trasor...

Bellan sa...

Haha, det där känns igen med nya kläder och även skor :) Det accepteras sällan på direkten utan måste vänjas in på nåt sätt.

Hoppas det ordnar sig med sömn och prover och allt för er. Tänker på er mycket!

Kramar i massor ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...