måndag 10 december 2012

Bus, glädje, pulka och oro med utbrott

Helgen har varit bra med mycket pulka, bus och goa kramar. Bara igår morse som blev lite utbrott då lillasyster hade bästisen sov över och de skulle göra frukost till oss andra. Funkar inte alls. Det var lika på fars dag när vi skulle göra nåt extra och det blir annorlunda. Oro och utbrott och samma mening eller ord som upprepas gång på gång på gång.... Humöret satt i tills vi åkte till farfar och farmor och fikade och åkte mer pulka. Det är intensivt på helgerna och ska gärna hända nåt hela tiden så det inte blir oroligt. Ganska trött när det är måndag. Nu har vi korttids till imorgon då tösen kommer hem efter skolan . Bästa favorit personalen jobbar i natt så vi hoppas det går bra. Jag jobbar själv till 19.30 ikväll så det blir lite ledigt ikväll och imorgon på dan då jag är ledig från mitt jobb.


På julafton i år blir vi hemma igen, enklast för oss. Mormor och morfar och min bror med familj kommer på em och äter. Julklappar öppnar vi när vi är själva då det är alldeles för rörigt och laddat för tösen. Hon sa att hon inte ville ha några för hon har inte tid att öppna dom . Tror det blir bra i år. Mannen jobbar alltid på julafton till lunch så tösen får öppna sina klappar när hon vill . Så det inte blir stressigt och oroligt i onödan. Jag ska försöka fixa så mycket det går innan så jag känner att vi har tid att spela spel och sånt som hon mår bäst av på fm.
Jag känner att vi i alla fall har tänkt till och hoppas på en skapligt pigg och glad tös så ska det nog gå bra.
Blev lite julgodis fixat i helgen med lillasysters hjälp, mannen och tösen höll sig undan och det gick bra.
Jag önskar er en fin vecka, var rädda om ryggarna med all skottning ! Kramar Tina

3 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas ni får en lugn jul, från nu och framåt, utan massa oro..

Det låter iaf skoj med pulka :)

Tummar hållna för att korttids går bra och du får lite ledigt nu..

Kramar om massvis! *saknar*
Nina

Helle sa...

Vad roligt det är att läsa att det finns fina och roliga stunder mitt i allt det jobbiga <3

Bellan sa...

Så glad man blir av att ni har korttids och att tösen klarar det hyfsat bra nu att sova där. Det behöver ni!

Massa kramar till er som kämpar så ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...