måndag 27 juni 2011

Smultronstället

Har nu lämnat smultronstället några timmar för lite ärenden och tvätt. Dottern duschad efter vild protest, det är ett bekymmer innan varje gång. Sen närdet väl är igång så funkar det. Synd med så mycket energi på såna saker, det är ju svårt att undvika att duscha ....
Vår midsommarstång !
Snart är vi redo att åka ut igen, försökte få tösen att vara iland hos mormor och morfar i natt men hon vägrar. Det är väldigt känsligt att vara ifrån oss just nu, synd för vi skulle behöva lite vila, men det löser sig.
Tar som sagt inga onödiga fajter, och nu är ju duschningen gjord och hon är riktigt lugn efter. Hon har just fått en glass och är riktigt nöjd ! Jag passar då på vid datorn medans tvättmaskinen jobbar lite !
Här på bryggan smakar kaffe extra gott !
Passar på att tacka för alla trevliga inlägg från flera av er. Det är så härligt med er respons ! Jag hoppas ni hade en bra midsommar allihop, lite har jag hunnit läsa och kanske tar en stund ikväll.
Vi hörs snart igen, varma kramar Tina

2 kommentarer:

Lenaeff sa...

Vilken underbar uteplats/brygga vid havet...tänk att sitta där med morgonkaffet, det måste smaka underbart då!
Jahaa du..duscharna ja...alltid samma bekymmer att komma dit för sonen här hemma också. MEn väl där så går det hur bra som helst. MEn vissa personer med autism eller autismliknande tillstånd tycker ju till och med att det gör ont att duscha, så det kanske inte är såå konstigt?!?
Stora kramar//Lena

Pettersson sa...

Det räcker att duscha till jul vare sig det behövs eller inte.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...