måndag 20 juni 2011

Minisemester

Ja igår var jag för trött för att öppna datorn. Så lite rapport på Ålands resan kommer nu ! Resan dit var kaotisk, tösen skrek mest och var arg. Men i grunden rädd för färjan. Att vi också missade den och fick åka bärgare och anlita en verkstad gjorde det inte bättre.... Jo bärgare var roligt att åka tyckte hon, vi var mindre roade ! Men vårt resesällskap bokade om vår färja och vi anlände Åland 5 timmar senare !
Tur vi är vana att livet inte är enkelt !! På fredagen for vi till badhuset och fick tösen att bada, oj vad vi alla njöt att kunna göra nåt tillsammans ! Men hon hann bli trött och hungrig och riktigt arg innan duschningen var över. Maken hörde henne in till herrarnas bastu när hon protesterade högt och ljudligt... Nåväl, där tog hennes krafter den dagen slut och resten var lite kämpig. Lördagen blev det  Det var verkligen toppen ! Tösen som varit arg på fm och skulle inte med njöt i fulla drag och matade alla djur och var jätte tuff ! Sen gick luften ur henne lite igen, märks att det går mycket energi till upplevelser och oron innan. Men vi är nöjda att vi fick henne till dessa två stora saker, att vi sen inte fick med henne ner till sjön den em är inte hela världen. Är ju vana att dela på flocken annars också !
Kronhjort
Ja om jag summerar resan så gick det bra, över förväntan. Tur vi hade så härligt sällskap som är lugna och förstående. Det underlättar. Vi överlevde en resa tillsammans, det kan aldrig vara enkelt, att lirka och peppa och förbereda och kämpa är ju vårat liv alltid. Det mest otroliga är att hon sov hyfsat bra !
Och kanske kommer vi tillbaka nästa år, vem vet. Kram och trevlig kväll, Tina

2 kommentarer:

Lenaeff sa...

Så skönt att det blev en bra resa trots allt. ja, det där med bilar er ju ett aber förstås men att tösen sov ganska bra och att dte inte blev alltför mycket låsningar och bekymmer.
Otroligt skönt det måste vara med försående vänner, det är guld värt.
Kram och ha det gott//Lena

ann sa...

Vad bra att ni kom iväg till mitt hemland och att allt gick ganska bra.Jag har varit till dessa ställen här hemma.Det finns 2 simhallar på Åland och vi far mest till den på landet för det är minst med folk där.Kom gärna hit igen.Kramar från Åland.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...