torsdag 23 juni 2011

Ilska

Efter en inte så bra natt följer en ännu sämre morgon. Himmelens portar har öppnat sig och tösen är arg, det är vårat fel att det regnar. Ja mycket kan man säkert skylla oss föräldrar för, men vädret ? Nja där är nog gränsen för vår kunskap nådd !! Jag sa att du får ju vara inne på fritids idag, och jag kör dig fram till dörren ! Men jag kan inte lugna, inte övertyga henne att det kommer gå bra. Hon vill inte till fritids idag. Hon trivs bra där, och idag sista dagen innan 3 vecors ledighet. Min oro ligger som en slöja, hur ska det gå i år ? Förra sommaren var katastrof, ingen sömn och utbrott hela tiden. Imorgon midsommarafton, en glädjens dag för många med fina traditioner. Vi gör ingen stor sak av det, men i år kommer min älskade bror med familj och är med oss och tåliga mormor och morfar ! Tösen trivs med dom alla , men är hon på sitt dåliga humör så trivs hon ju inte ens med sig själv.

 Jag hoppas det funkar så jag kan följa er andra och skriva lite själv de här dagarna. Har ju blivit lite beroende av er !! En sista dag på jobbet kallar, ha en bra dag oavsett regn eller inte !

7 kommentarer:

Annelie L sa...

Hej Tina,
tack för din fina kommentar i min blogg.
Har läst lite här inne hos dig och tycker att du har en väldigt fin blogg.
Hoppas ni får en midsommar som ni kommer att minnas med glädje, att din lilla dotter kommer att få må bra så att hon orkar att fira den tillsammans med er.
Massor av kramar // Annelie

Lenaeff sa...

Jag ska hålla alla tummar att det slutear regna och att det blir en fin midsommar för er också. Vi kan inte heller åka vartsom helst, blir det för mycket folk och hundar(som sonen är livrädd för) är det bara att åka hem igen.
Och att det regnar, jooo...nog är det väl även det vårt fel ;)
Många lyckokramar inför helg och ledighetseländet//Lena

Inger sa...

Fantastiska Tina.
Jag blev helt mållös då jag läst igenom din blogg och fick en liten inblick i ditt dagliga liv. Jag visste - trodde jag - men hade nog inte alls tillräckligt med fantasi för att ens komma i närheten av vad som är verklighet.
Du är enastående
Kram Inger

ann sa...

Jag hoppas så att ni får en bra semester,håller tummarna för att det går vägen.Vi firar midsommarafton med att gå till vår midsommarstång, lövar den först på dagen och hissar den på kvällen.Sen kanske vi far och tar oss en fika.Ha en bra midsommar!styrke kramar från Åland.

Anonym sa...

I år har vi inte heller gjort nån stor sak av midsommar, ska bara vara hemma vi i familjen, äta, och dricka gott. Förr om åren har vi antingen varit bortbjudna el. haft gäster hemma hos oss. Men jag orkar varken eller längre. Alldeles för mycket som tyvärr kan gå så fel. Vill inte se J misslyckas mer. Han ska få lyckas och vara glad. Sen får folk säga vad sjutton dem vill. Vi gör inte det för att såra nån, vill bara ha lugn och ro.
Om vi inte vill fira en högtid med släkt så får vi tex höra att: "ja men ni måste ju tänka på barnen". Det är ju precis vad vi gör. Tror inte att dem far illa av att vara med familjen i hemmets lugna vrå.
Hoppas ni får en så bra midsommar som möjligt. Det är ni värda allihop. kram Cissi

Tina sa...

Tack till er alla för er fina respons, blir tårögd på riktigt. Ja även om livet för oss är som det är och våran vardag så käns det i hjärtat när nån annan säger nåt hjärtligt och varmt.Jag kommer på att det kanske är rätt galet hur vi lever och gråter en skvätt ibland. Men just nu har jag ingen kraft att gråta. Jag är ibland lite blödig, och ibland björnstark ! Bamsekram till er, tack för ni finns ! Tina

Anonym sa...

Du ÄR ju bamsebäst, så det så! Jag skäms över mitt taskiga sinne, mitt gnäll, min situation (som jag kan göra nånting åt). Dina sms där du önskar mig en bra dag, är ju ärligt menat, det vet jag! Och jag önskar du fick detsamma. Gråt ut, finns här, älskar dig, kära Tina! Pössar o Kramar från höjden

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...