torsdag 2 maj 2013

Tur i oturen

Igår var tösen och mannen till badhuset en stund och sen lunch på Max ! Allt enligt tösens önskan ! Som tur finns det ett handikapp rum att låna så mannen kunde åka själv med henne och hjälpa henne med ombyte och dusch och kläder och allt som behövs.
Jag och lillasyster passade på att åka ut till stugan och städa inför finbesöket i helgen :) och plocka fram inför sommarsäsongen. Mormor och morfar hjälpte till och farfar kom ut och de löste en del av el problemen och det känns skönt inför imorgon, blev lite enklare. Nu är jag redo att mysa med alla goa mammor i helgen !!

Tösen var ute igår och ramlade och skrapade åter upp ett av sina knän som nyss läkt lite. Blodet och tårarna rann och ont fick hon såklart. Senare på kvällen kom oron och ilskan över att det är bad i skolan sista gången idag och över att ha ramlat igen. Inte lätt när inte musklerna lyder eller orkar Jag skrev i boken att hon inte vill/kan bada idag och hon kom iväg med taxin inte helt nöjd  och ändå lite orolig.
Tur att hon var och badade igår ! Även om det inte hjälpte hennes skörhet så var det bra tycker jag.

Så nu har jag lite att fixa med innan det är dax att jobba em . Återkommer efter helgen med laddade batterier och trötta käkmuskler och öron !! Ha en fin helg, för det tänker jag !! Kramar

4 kommentarer:

Nina sa...

Va? Tror du att öronen blir trötta?? Hur tänker du nu??

Lilla Tösen som ramlade :( Kramar om! Blir hon arg själv när kroppen inte orkar och lyder riktigt?

Kram på riktigt imorrn!
Nina

Bellan sa...

Värsta lääääängtarkraaaaaamen kommer här ♥ ♥ ♥

//Bellan

Anonym sa...

Hoppas att ni har det riktigt riktigt bra. Kramar!

Maria sa...

Hoppas du fått ha en helt underbar helg som gör vardagen lättare igen!
Kram och ha det bäst!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...