måndag 1 april 2013

Värk men positiv

Påsken är över och har gått bra tycker jag, är intensivt när det är mycket tid hemma med tösen men mysigt när det funkar. Jag har tyvärr en lång period med värk och trötthet på köpet. Men det går mot bättre tider känner jag inom mig. Har trevliga saker att se fram emot och det är bra medicin. Har tänkt som ett mantra att värken styr inte mig, jag bestämmer vad jag orkar....Går sådär men tjänar på att vara positiv tror jag :) !! Min högra fot bråkar mycket och är också lite blå färgad, men inget fel på mig säger reumatologen ;) Jag ska försöka få bli röntgad tänkte jag, eller så skiter jag i det och låtsas också att jag är frisk ? ;) ? !!
Ja ja, vad är väl en bal på slottet ....(ett lätt ironiskt favorituttryck )
Nu är tösen på korttids under lite mutter och klagomål som vi inte låtsades höra....
Imorgon jobbar vi så hon måste ändå dit sa vi. Vi hann en sväng och shoppa på em idag och lillasyster hittade det hon behövde som jacka och gympaskor tex. Jag köpte också jacka och är mycket nöjd ! Sen när vi kom hem blev det vila med foten i högläge en stund men det var det värt !!
Morgon kaffe med min följeslagare när det är riktig sommar !
Extra mycket längtar jag efter en särskild helg när 7 vackra , fantastiska och underbara kvinnor kommer och umgås i vår stuga på sjön med mig. Bara isen släpper så ska nog allt gå enligt planerna :) Alla har vi barn med olika diagnoser och har träffats genom bloggandet. Ska bli så underbart att ses igen !!
Nu lite mat snart , var rädda om er därute alla fina. Kramar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sju kvinnor på en gång, ta med dig hörselskydd säger den elake...

Maria sa...

Inte lätt att hinna med sina egna krämpor när man har alla andra att tänka på. Krya på dig kramar <3

Mamma Z sa...

Äsch hinner inte isen släppa så får vi väl ta sparken över :)

Lääängtar! 8 kvinnfolk på samma ö. Ja jösses vad vi skall höras. Hörselkåpor eller ej. Skoj skall vi iaf ha!
Tacksam för det!

Kramkram

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...