torsdag 18 april 2013

Intensiv period

Varit på barn habiliteringen idag igen på morgonen. Fick hjälp att fixa tillbaka inställningarna i Tösens handy (handdator) som hon lyckats ställa om i ett ögonblicks verk. Nu har vi aktiverat ett kodlås så bara kalendern går att komma åt. Nya tappra försök alltså !

Känner mig trött än men inte lika förlamande som igår, vi fick sova i natt. Tösen sov i sitt rum själv hela natten ! Underbart skönt när det händer.
Den som aldrig varit utmattad tänker att då borde jag väl vara pigg som sovit, men tyvärr är det inte så enkelt   att komma tillbaka. Men ska jobba em idag och det ska nog gå bra, så länge det händer nåt så funkar jag oftast hur trött jag än är. Är väl van att kämpa emot tröttheten gissar jag.

Tösen är inne i en intensiv period. I skolan jobbar hon mer än hon brukar och på fritids/korttids är hon aktiv och pysslar och krattar och far runt hela tiden, positivt ändå. Hemma är hon högt i spinn och hittar på det ena efter det andra( inte alltid bra saker...) eller arg hela tiden. Mest arg kan jag känna och skäller, bråkar, skriker och letar fel i det vi säger och gör.
Kombinationen med en trött mamma är inte jätte bra. Tur att vi är två föräldrar och mannen som kom hem sent igår vid 21 tiden såg att jag behövde andas så de spelade lite dataspel på hennes rum en stund innan sovdax.
Nu dax att äta innan jobbet kallar. Ha det gott , kramar

4 kommentarer:

Nina sa...

Man undrar lite vad som skulle hända om du verkligen vilade ut ordentligt.. Oftast tar orken ju helt slut när man väl slappnar av, och det tar tid att samla kraften igen. Det känner ju t.o.m. jag, fast jag är inte ens i närheten av dina dygnspass... Hoppas du inte kraschar, vännen.
Kramar om massa! <3

Maria sa...

Härligt att ha någon att dela ansvaret med <3
Hoppas även att ni får några bra nätter framöver.
Ha det bäst och kram!

Bellan sa...

Du skulle verkligen behöva vila en längre period för att komma ikapp dig själv. Tyvärr kör man på lite för länge.... Samtidigt känner man att man inte har annat val, om du förstår hur jag tänker.

Skönt att ni är två som kan hjälpas åt. Det är samma här. Igår när mannen kom hem vid 19:30 fick han ta över trots att han jobbat hela dan....

Kramar om massvis ♥
//Bellan

mariellejohnsson sa...

Många kramar! Att inte få sova ordentligt är fruktansvärt.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...