fredag 26 april 2013

Anpassa och anpassa....

Jag är trött på att anpassa ! Ja jag skulle vilja kunna prata till punkt nån gång, se på tv kan jag men sällan höra, äta middag i lugn och ro utan ilska, sitta i soffan en fredag och mysa.....Höga krav kanske, men vore skoj att prova. Förmodligen kryper det i kroppen på mig för jag inte är van med lugnet, saknar tösen när hon inte är hemma och storknar när hon är.... inte hela tiden så klart men det är så intensivt !
När andra pratar om att det är så skönt när barnen blir stora och klarar sig mer så klart jag förstår, vi har lillasyster som exempel på det. Men det gör ont för vi kommer aldrig komma dit fullt ut , vi blir snarare mer begränsade med åren och sliter hårdare och hårdare.
Jag är trött och reagerar konstigt. Gråter otroligt sällan över hur jobbigt vi har det eller över oro.Men över andra konstiga saker, när jag egentligen är arg tex. Hände idag.
Eller över att läsa om andras kamp rör mig till tårar, när fina vänner mår dåligt och deras kamp att klara vardagen.
Ibland vill jag bara stämpla ut och leva ett vanligt liv.
Vi har det nog ganska bra kanske, men orkar inte jämföra med andra ibland.
Nu ska jag SE på tv och ha fredagsmys ;)
Kramar alla fina och go helg

8 kommentarer:

Nina sa...

Precis vad jag tänkte idag, eller om det var igår. Tänk om JAG fick komma först lite. Utan hänsyn här och steget före där. Ibland känns det så, och andra stunder är man så tacksam över allt man har.

Vi ska snart ha en Prio-oss-helg, och det kommer ladda våra batterier :)

Kramar om dig du fina, fina <3
Nina

Emelie sa...

<3

/ Kram

Anonym sa...


Hoppas på en mysig avslutning av fredagskvällen. Vilka fantastiskt vackra bilder, tack.

Anonym sa...Tack för vackra bilder.

Maria sa...

Tårar kommer när inte orden räcker till! Tårar kommer när kroppen är trött! Visst kan det kännas skönt att barnen växer, men med det växer även oron över andra saker. Svårt när det aldrig kan vara mest lagom.
Hoppas du fick njuta av fredagsmyset, själv kom John Blund i mina ögon - lagom mysigt.
Har ju inte alls nära på lika jobbigt som er, skickar här styrka, kraft och kärlek åt dig!
Ha det bäst! Kram <3

Tina sa...

Tack för kommentarerna om mina bilder, värmer gott ! Kramar till er alla som gör avtryck att ni läst, anonym eller inte. Tina

Anne Salovaara-Kero sa...

Funderar ibland i samma banor, när folk säger att det lättar med tiden. För som du, så är jag inte alls övertygad om att det kommer att lätta. Kanske tvärtom, bli tyngre... Då behöver man få stämpla ut ibland, o låtsas leva ett "normalt" liv. Ha det gott, stor kram.

Bellan sa...

Kan bara instämma i det du skriver! Man får hela tiden sätta sig själv och sina önskningar i andra hand - diagnoserna först. Önskar man kunde följa nån serie eller nåt på TV, men jag ser sällan på TV.

Snart får vi rå om varandra ett par dygn - ska bli såååå skoj!
Kramar i massvisa lass till dig goa ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...