söndag 21 april 2013

Helg i all ära

Ja det här med helger är väl både skönt och nästan jobbigare än att vara på jobbet ibland....Tror ni förstår hur jag tänker. Igår jobbade jag till kl 14, tösen var hos mormor och morfar för mannen var med lillasyster på simtävlingar hela dagen en bra bit härifrån. De åkte innan 7 på morgonen och var hemma först vid 20 tiden på kvällen, tävlingarna gick mycket bra !
 Sen var tösen och jag hemma på em och hon badade i badkaret vilket var skoj för det är väl ett år sen hon tordes. Hon kvittrade och sa- tösen ( sitt namn) är glad,minst 20 gånger i rad ! Så glad var hon att hon tordes och att hon tyckte det var mysigt !
Fm idag har vi sjösatt morfars båt för nu är det isfritt äntligen !! En tunn hinna is hade natten gett men den försvann när båten kom i !

Sen höll vi på hemma på tomten fram till lunch och då åkte mannen iväg på en egen aktivitet som roar honom, fotboll. Ihop med en kompis till honom och de håller på varsit lag så vem som är gladast får vi se ikväll ;)
En fin vän kom på besök och hade hundens brorsa med sig, dom är på min stora bild. En kopp kaffe på altanen och trevligt prat en stund innan nästa övning väntade...
Tösen och jag tog en liten biltur när vi ändå skjutsat lillasyster på träning, vi kollade om vår hamn också var isfri och allt går enligt mina önskemål ! På onsdag blir det premiär tur ut till stugan ! Lite pyssel och inventering vad som behövs. En ny matta har jag köpt som ska läggas dit när jag städat så det blir fint när jag får finbesök snart !
Tösen byter korttids dygn denna vecka och ska nu ha onsdagar som vi hade från början och känns som det ger oss mest. Jag får mer ledigt så med tanke på mitt andra jobb också. Mer vila.... Lite klagan blir det när nåt ändras men ska nog gå det med.
Ha det gott alla raringar, kramar
För en vecka sedan !

3 kommentarer:

Nina sa...

Vad härligt att vara glad 20 gånger i rad!!! Haha, go-unge! :)

Kul att simningen gick bra också :)

Ja, ut å fixa röda mattan nu, så man får ett värdigt mottagande sen!! ;)

Pussenokramen påre!
Nina

Maria sa...

Härligt att ni kan fixa ut båten redan, vi får nog vänta länge ännu.
Styrka, kraft och kramar åt dig!

Bellan sa...

Härligt inlägg!!

Nu ses vi snart, äntligen ♥
Kram!!!
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...