måndag 13 augusti 2012

Över förväntan

Ja vår semestertrip gick över förväntan och blev de lugnaste dagarna på semestern. Inga krav, alla på samma ställe, alla gick och la sig samtidigt. Om det är det som krävs kanske ? Sällskapet var kanon också och deras sätt underlättar.
Tösen till och med sov bättre ! Ja vi fick ett lugnt avslut i alla fall och det tackar jag innerligt för. Sen blev det mindre aktiviteter för oss men det löste sig smidigt. Tösen har däremot blivit mycket sämre rent fysiskt, hon orkar inte och hennes ben klarar inte att hålla upp kroppen . Promenader blir plågsamt för henne. Måste ringa om ny tid igen till läkaren. Det är lite oroväckande hur det blivit på kort tid.

Idag har jag börjat jobba igen efter semestern. Tösen varit på fritids men det var inte utan protest och jag hämtade henne lite tidigare. Hennes kommentar när vi kom hem var att - mamma jag vill sluta där, det är tråkigt.
Ja vad säger man....
Ser fram emot skolan som varit positivt för henne och hoppas det lättar lite då.
Imorgon är vi lediga, ha det gott därute. Kram Tina

3 kommentarer:

Anna sa...

Åh, finaste Du...<3! Som jag känner igen allting Du beskriver..! Hur ont det gör i en och hur ledsen och förtvivlad man själv som förälder blir emellanåt, när våra älskade småttingar inte heller mår särskilt lysande - och så modigt och skönt att höra Dig säga/skriva orden att "vi behöver vila"...<3! För även om våra barn absolut också behöver det, så måste ju också vi föräldrar försöka ladda batterierna någonstans?! Usch och fy, som sagt ingen lätt värld... Men vi kämpar gemensamt, såväl barnen som vi föräldrar:-)!
Många kramar,
Anna

Mamma Z sa...

Härligt att höra ♥ Att ha sådanna vänner är guld värda och man kan åka iväg med dem!! vi skall också åka till Åland om 2 veckor med goda vänner..

Hoppas skolan går bra med :)
KRAMEN

Bellan sa...

Vad skönt att ni fick en så pass härlig semestertripp tillsammans! Men jobbigt att hennes fysik blivit sämre. Hoppas de kommer till rätta med det.
Och korttids då, kan de inte anstränga sig för att göra vistelsen där trevlig och rolig för henne!?! Våra barn ska ju inte lida och ha tråkigt där, då är det nåt som inte stämmer.

Massa kramar till dig fina Tina ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...