måndag 6 augusti 2012

Laddar

Då är vi inne på sista semesterveckan och den kommer bli kanon, ja det har jag bestämt !
Vi laddar med att Tösen har korttids ti morgon till ons em, rekordlänge men ska nog funka. Sen åker vi på vår Ålands tripp på torsdag morgon med en toppen familj !
Sen börjar vi jobba och sen är det inte länge till skolan drar igång. Det är både skönt och lite jobbigt på samma gång. Skönt för Tösen men jobbigt med alla tider och hinna planera flera steg före hela tiden .
Kommer sakna mornarna vid stugan, men hoppas på en fin sensommar och höst så kan det bli fler. Jag tycker mycket om hösten men det är ändå nåt sorligt ändå, är väl allt man inte har kunnat göra, alla man inte kan träffa kanske. Alla spontana turer till olika  ställen som är så mysigt som vi aldrig kan. Göteborg, Stockholm kan jag längta efter, men livet går vidare ändå och vi har ju stugan !


Idag har jag lämnat in ny licensansökan till apoteket på Tösens medicin, men tar nog bara en vecka innan den är godkänd och jag är ute i god tid så vi har medicin kvar.
Tösen är trött, orolig, rastlös och nära till utbrott hela tiden. Hennes muskler känns svaga och det gör henne ostadig och vinglig. Hon ramlar mycket och vi plåstrar om hennes blå knän hela tiden. Det oroar mig att hon känns svagare, är det sjukdomen som påverkar henne och gör henne sämre ? Jag googlar och läser och det är ingen rolig läsning, jag borde inte men vill veta allt fast det gör mig räddare och ledsen. Hon måste inte bli sämre, jag vet...
Nej, torkar bort en tår och veckan skulle ju bli toppen !
Var rädda om er därute, kramar Tina

3 kommentarer:

Nina sa...

Åh.. Ledsen :( Jag vet inte vad det är för sjukdom.. men hoppas det inte blir sämre iaf.

Önskar er en riktigt fin sista vecka!
Kram Nina!

Helle sa...

Träffade på henne och mannen tidigare idag. Hon hälsade så glatt när hon kom på sin cykel och verkade väldigt nöjd med livet (just då!)
Försök att njuta nu av de sista lediga dagarna:)

Anonym sa...

Kram!!!!!!Saknar dig massor.
Ja snart höst och skola,ångesten för min del börjar krypa på. Vi får stötta varandra. Ha nu en skön sista sem. vecka. Syns snart./Cissi

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...