tisdag 12 juni 2012

Snor och provsvar

Tösens läkare ringde igår kväll för att stämma av inför sommaren . Nya medicinen funkar inte bättre än den gamla tyvärr. Och nu när hon är jätteförkyld så blir inte sömnen bättre precis. De sista provsvaren hade kommit också och de var bra, skönt !
Men vi har inget mer att ta till den här sommaren heller, jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska tänka. Klart den kan bli bättre, men 11 veckor är länge.
Ännu ett litet hopp som suddades ut. Känner för första gången på länge att tårarna bränner i ögonen, det blir så påtagligt när han ringer och vi hörs inte förrens till hösten. Läkaren hörde hur Tösen skrek i bakgrunden och hennes oro över att vara förkyld och hennes trötthet. Han suckade och lät uppriktigt sorgsen över att inte kunna hjälpa oss mer. Det värmer i alla fall med hans omtanke och tappra försök.
Känner mig liten och maktlös. Men det går över och allt går vidare som vanligt igen. Så är det ju här i livet.


Nu hoppas jag att tösen piggar på sig så jag kan åka på en tripp med Lena till Nina imorgon och ha en mysig dag, för oj vad jag sett fram emot det ! Ha det gott därute, kramar Tina

4 kommentarer:

Helle sa...

Ibland önskar jag att man kunde trolla bort allt det dumma och elaka!

Helle sa...

Ibland önskar jag att man kunde trolla bort allt det dumma och elaka!

Anonym sa...

Usch vad jobbigt det låter! Hoppas att det blir bättre!
Och så kan ni väl låtsas att jag är med där på träffen också.... eller jag måste kolla datum för det kanske var i helgen som var som ni träffades. Det är jättelångt för mig att åka men nångång hänger jag på!
Ha det så bra!

Anonym sa...

Fotboll min vän, titta på fotboll så blir allt bra säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...