tisdag 19 juni 2012

Flytbrygga och kärlek

Flytbryggan är på plats och bygget fortsätter av min pappa och svärfar. Deras hjälp är guld värd då vi varken har deras kunskap eller tid till det. Det ska firas när det är klart med mat och bubbel !
Idag är Tösen iväg med en alldeles speciellt härlig fd arbetskamrat och nu pensionär, finaste S hämtade Tösen på fm här hemma. Tösen har varit med henne och hennes man förut och de trivs ihop ! Gissa om Tösen är  lycklig ! Sen blir hon hemskjutsad på em när de varit på lite utflykt. Jag blir varm i hjärtat av deras värme och kärlek de delar till vår dotter. De har en rad egna barnbarn som pockar på uppmärksamheten också ! Åh vad ni är underbara S och J ! Tack ! Jag saknar dig på jobbet, mycket !


Annars har det funkat med upplägget än så länge med fritids och korttids och ledighet. Hoppas vi hittat en bättre lösning i år. Jag känner mig lugnare faktiskt.
Igår jobbade jag och hann sen klippa gräset innan Tösen skulle hämtas. Kroppen var inte lika nöjd efter den dagen, får sota lite för det men det kan det vara värt för att kunna göra nåt vettigt som syns nån gång.
Idag står klippning av håret på schemat istället, det är inte lika krävande ;) !

Ha en fin dag, kramar Tina

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Klippning av håret kräver just ingen energi, det brukar ge lite istället. Hoppas ni får en skön sommar där du orkar vila och må bra allt i mellan åt<3
Kram

Annelie L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jag kan klippa, dubbelt så mycket för halva priset säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...