måndag 30 april 2012

Paradiset

120428
Fick äntligen uppleva en vacker kväll i paradiset igen ! Helgen gick bra, inga direkta utbrott trots dålig sömn. Det är full rulle hela tiden och nya saker på gång där tösen drar fram. Har vi nämnt att vi ska grilla så åker kolen fram och tändstickorna i ett ögonblick och det gäller att hela tiden hänga med och vara på sin vakt. Det går verkligen undan och vänta finns inte för då hör hon inte utan har redan gått vidare med sina planer. Allt ska ske nu eller helst nyss....

Andra tycker hon är duktig som hjälper till, ja visst men det blir mycket efterarbete och det är bara på hennes villkor .
Natten var orolig och inte mycket sömn alls, tösen fick gå över till mormors och morfars stuga vid 4.30 på morgonen och vi fick sova lite.

Men vid 8 hade tösen väntat färdigt och det var dags att sjunga och ge mannen paket som fyllde år !
De hade haft svårt att hålla henne kvar och hon lurade dem en gång och sa att hon skulle på toa men gick in till oss och kollade läget och hämtade ett spel, lurig tjej ibland !
Det som verkar svårast för henne med sjön är att gå på bryggan, det är läskigast. Ändå är bryggan bra och stadig som tur är. Men det är svårt när det är vatten överallt antar jag. Då skriker hon och blir orolig.
Hoppas det ska ge sig nån gång också, åka båt går oftast bra när vi väl kommit iväg.
Ha nu en fin valborg, själv jobbar jag till kl 19 drygt. Men det gör inget. Kramar Tina

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Trevlig Valborg till dig med. Hoppas arbetspasset går fort och att du kommer hem till en lugn kväll.
Kram Annelie

Nina sa...

Ja, jag känner igen det där att det ska hända nu, helst igår.. Men smart av henne att luras lite för att kolla om ni skulle vakna nån gång :)
Vackra foton!
Kram Nina!

Anonym sa...

Tösen är smart. Att gå på en brygga kan vara farligt och ibland är vattnet otrevligt kallt säger den elake...

Anonym sa...

Fler vackra kvällar åt dig, det är du värd tusen gånger om <3.

Det är svårt att förstå hur tösen orkar hålla sig vaken. Och kanske inte undra på att hon får utbrott. Vem bryter inte ihop för småsaker om det är ett stort fett minus på sömnkontot?!

Valborg är en svår högtid för oss. För sent på kvällen och en eld som vissa tror att man kan känna på eller rent av hoppa in i. Får bli ett uppdelat firande, några vid brasan och några hemma.

Idag får vi njuta av solen. Hoppas inte pollenhalterna ställer till det för dig.

Kram, kram / Emelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...