tisdag 24 april 2012

En skit dag

Jag ringde till FK igen för att få besked om min teamutredning som blev inlämnad till dom i december.
Fick besked att de hade lagt ner utredningen eftersom det saknades ett intyg, vilket  handläggaren inte nämnde i januari när jag ringde sist. Jag har också fått en ny handläggare men inte fått besked om vem.
Ingen har hört av sig och berättat att intyget behövs eller nåt besked alls. Jag har inte fått pengar sen januari från dom men trott att utredningen nån gång ska bli klar. Men är ju svårt när dom lagt ner den....
Djupt besviken och tröttare än vanligt kontaktade jag enhetschefen på FK som ska kolla upp detta och höra av sig. Hon tyckte jag lät ovanligt samlad i situationen som insåg var konstig, om hon bara visste hur van jag är vid bakslag och krävande samtal. Ska bli intressant imorgon och höra vad hon kom fram till, men räknar inte med nåt. Det viktiga är att det kommer fram vad som händer.
Nu på em åkte vi för att köpa nya gympaskor till tösen att ha i skolan på gympan. Vi startade med en glass och skulle sen gå vidare till sportaffären. Då drog kriget igång, utbrottet ett faktum och vi fick åka hem med folk som publik. Tårarna brände och hon är arg än. Jag orkar inte mer idag.
Vi skulle gå på en lokal restaurang ikväll och äta tillsammans för tösen önskade det , det är inställt.
Nu försöka andas och lugna ner stämningen inför middag och natten.
Kram Tina


förmiddagens promenad

7 kommentarer:

Annelie L sa...

Det är nog något jag inte riktigt förstår här....Hur kan dom lägga ner en utredning för att det fattas ett intyg..?? Fattas det så får dom väl be att få in det eller höra efter varför det inte finns med åtminstone.

Det var det dummaste jag hört på länge, hoppas verkligen det löser sig för dig och att du får en stor ursäkt på köpet, men det sista är väl bara att drömma om.

Finns det någon skoaffär i närheten där ni kan få ta hem skor för provning, och slippa utsätta tösen och dig själv för dessa krig som jag antar måste ta massor av din energi och ork?
Kramar om och hoppas du mår bättre nu <3
Kram Annelie

Tina sa...

Annelie jag förstår inte heller varför de brister så i sin information. Hon på FK kunde erkänna att hon nog borde sagt något...wow !Väntar på att enhetschefen ska ringa upp som hon lovade igår.
Jo det finns butik så vi säkert kan låna hem skor.Vi hade också ett annat ärende och tänkte passa på när vi var hemma samtidigt mannen och jag. Ville försöka låta henne vara med, ibland funkar det men blir svårare och svårare med åren.Har svårt att bestämma att det inte funkar, men ditt förslag var bra Tack ! Kramar Tina

Nina sa...

Men fy, vilken dag :( Här kommer en massa styrkekramar iaf och hoppas nu att det reder ut sig med F-kassan! Jösses, säger jag! Tänk om vi bara fick lägga energin på vårt eget jogg och vår familj och andra kunde sköta sitt, lixom...

Kram Nina!

Anonym sa...

Det är bättre att lägga ner försäkringskassan och köp fotbollsskor för det är kultur säger den elake...

Tina sa...

Håller med dig Nina, helt och fullt. Det är ju inte bara ett möte och ett papper att hålla reda på.... Kram rara du.

Tina sa...

Den elake vet inte vad kultur är ;)! Men kan hålla med om det första ! Frågan är vem som vill ta över deras jobb.....

Anonym sa...

Sicket oskick av FK. Man tror inte det är sant. Stackars tösen och mamman att skoinköpet gick åt helvete. Ger en tydlig bild över hur komplicerad er tillvaro är.

Kram, kram / Emelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...