måndag 2 april 2012

Syskonkärlek

Igår var en ovanlig dag, ja det var lugnt och mysigt bara. Tösen hängde med på en lite längre tur än runt kvarteret  på cykeln och vi andra gick. Inget gnäll och allt gick bra ! Vi bara tittade på varandra och log ! Lillasyster sa när vi kom in - Så här kan vi väl göra fler gånger, alla tillsammans !
Man har inte höga krav på aktiviteter direkt och det som är en vanlig sak för andra är stort för oss att genomföra ! När vi kom in blev det glass som belöning till tösens stora lycka ! Och en stolt och glad tjej som fick mycket beröm !
Sen på em åkte hon till mormor och morfar för att sova där till idag. Hon var glad och nöjd . Ändå är natten dålig, morfar bara skakade på huvudet när han lämnade henne imorse innan taxin kom.
Natten innan var  bra, hon somnade visst i soffan och låg där till 00.30 men ändå okej. Hon var lugn. Var sen uppe tidigt men stökade mest på sitt rum tills det var morgon på riktigt.
Nu beställt blankett för fler korttids dygn, gick inte att skriva ut på kommunens hemsida för den var inte uppdaterad. Inte ens rätt namn stod som kontakt för hon är inte kvar sen ett bra tag, de skulle se över det nu...


Sill lunch full av syskonkärlek sista helgen i maj-11
Längtar efter min och brorsans spartanska men härliga sjöhelg tillsammans. Hoppas den blir av i år med !

 Nu är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter mina vänner. Var rädda om er därute, kramar Tina

1 kommentar:

Annelie L sa...

Så skönt att ni kom iväg på den lilla promenaden och att tösen tyckte det var trevligt. Hoppas det blir fler sådana för er framöver.
Hur många kortis dygn har ni till henne i månaden?
Även om det blev en jobbig natt så är det skönt för er andra att få en vilo natt.
Du får ringa till kommunen och säga till dom att uppdatera sin hemsida, det är lite dålig stil att ha gammal information.
Ha en fin dag <3
Kram Annelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...