torsdag 5 december 2013

Nervöst möte och trevliga möten

Omprövning av assistans möte har avklarats i veckan och det kändes bra när det var gjort. Lite nervöst är det alltid med viktiga möten tycker jag. Ny ansökan skriven och jag hoppas vi får förlängt.
Inget kommer tyvärr bli bättre eller försvinna som är tösens svårigheter, men assistans är aldrig en självklarhet ändå. Det skulle försvåra vårat liv om det inte blir förlängt . Vi ska försöka hitta nån som kan börja delta i tösens liv som assistent några timmar varje vecka om vi får det godkänt. För att hon behöver fler personer runt sig då hon blir mer och mer känslig för det.

Igår hade jag en go vän på besök på fm, härliga samtal och mycket skratt ! Tack L <3
Sen kom en barndomsvän jag inte träffat på några år med sin bebis och dotter som jag pusslade Nalle Puh pussel med, mycket mysig em också. Kvällen avslutades med glöggkväll med mitt tjejgäng !
Vilken dag ! Ja tösen var på korttids men det förstod ni nog !

Tösen ringde och var orolig för ikväll då det är pyssel och fika på fritids/korttids för föräldrar. Mycket folk i hennes ögon och oron stiger. Vi kom överens om att hon får välja idag hur det känns. Imorse ringde hon igen och vi bestämde att vi skulle prova då det gick bra på skolan förra veckan.
Jag hoppas det går bra för hennes skull för hon ville så gärna att jag skulle gå på det med henne så jag har tagit ledigt från jobbet idag. Vi får se i em hur trött hon är för hon hade inte sovit nåt i natt på korttids.

Ha det bra där ute, kramar

2 kommentarer:

Maria sa...

Härligt att även DU får njuta mellan varven <3 Beundrar ditt ork, men så är du väl utvald den bästa för ditt barn! Själv har vi ett helt underbart flyt just nu, man kan knappt tro det! Kram

Bellan sa...

Oj, har ni redan haft omprövning av ert assistansbeslut? Det känns inte så länge sen ni fick igenom det. Hoppas det går bra iaf, och det måste det göra!

Kramar om dig söta ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...