tisdag 19 mars 2013

Tillsammans blir man starkare

Föreläsningen om mitokondriella sjukdomar  var intressant igår. Men mycket information som är komplicerad och inget jag känner jag måste förstå. Då handlade det om mutationer i cellen och mycket invecklade saker. Men mest givande var väl att se att vi inte är ensamma och höra att forskarna jobbar på för att finna svar och kunna hjälpa i framtiden. Ingen större tröst nu men det visste vi innan. En förening för föräldrar håller på att startas upp och det känns bra, kontakter med andra i liknande situation brukar ge mycket. Tillsammans blir man lite starkare, precis som här genom bloggandet.
Tösen var på korttids i natt men hade inte sovit så mycket. Vi pratade lite med en av forskarna igår om mediciner ang sömn men han sa att vi nog får hanka oss fram som vi gör....
Längtar....

Verkligheten.....
Imorgon bitti ska jag med tösen till tandläkaren. Känns sådär...Sen ska jag skjutsa henne direkt till den skola där de har slöjd och det tycker hon är lite spännande då jag sa att hon får hjälpa mig hitta ! Jag lovade att vara med på slöjden tills de åker till sin skola igen. Tandläkaren verkade plötsligt som en bisak och jag hoppas det håller i sig.
Ha en fin dag , här står snöskottning på schemat igen. .... Kramar

2 kommentarer:

Nina sa...

Men åh, vad bra med en förening.. Det är ju det allra bästa stödet som finns, att träffa andra som vet hur det är och förstår på riktigt.

Många goa tankar och kramar!
Nina

Maria sa...

Säger som Nina angående förening.Det ger så mycket att få vara med andra i samma situation, man behöver inte förklara sig =) Hoppas det går bra hos tandläkaren.
Ja våren skulle verkligen få komma nu med lite värme!Ha det bäst och kram!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...