fredag 8 mars 2013

Full rulle igen

Idag är tösen pigg igen, ja väldigt pigg för att vara hemma och sysselsättas en hel dag !! När kl var 9 i morse hade vi redan pysslat med papper, filt och klister. Sen duschning innan mormor och morfar dök upp och jag kom ut på promenad i solen med mormor och hunden som sällskap ! Oj vad skönt det var !
Morfar var inne hos tösen och de hade inte gjort nåt särskilt.
Koncentrerad på pyssel !

Sen behövde jag sy upp mina jeans som inte blivit av och det gick bra. Sen ville tösen sy på maskinen och det funkade också. Gäller att hänga med i svängarna bara och hinna sitt emellan det tösen kommer på !
Sen lunch dax, och sen vika kläder och då passade hon på att tömma sin byrå för det behövdes vikas om tyckte hon.....bara att le och låta henne hållas en stund !
Och nu har vi just tagit en kort promenad i det underbara vädret. Ja tiden går fort och mycket hinns med.
Helgen är fullspäckad den med. Jag åker till Stockholm imorgon bitti för lite jobb som avslutas med melodifestivalen på kvällen och sova på hotell. Det blir nog skoj ! Får sällskap av 2 härliga tjejer från jobbet också. Lillasyster ska på simläger redan ikväll i en stad ca 5 mil iväg och kommer hem på söndag fm. Mannen är chaufför men inte kvar det är andra föräldrar som stannar och är med.
Tösen hade korttids helg fre till sö vilket vi inte är bortskämda med och hennes enda kompis hon träffar ibland är där också. Men det får bli att hon åker dit imorgon fm istället. Hoppas hon kommer iväg som vi planerat imorgon så får mannen lite egen tid vilket inte är ofta.
Kompisen hänger kvar utanför fönstret då och då !

Vi kommer få en autism diagnos på tösen som det lät på psykologen i telefonen när vi hade möte. Vi får läsa igenom allt när vi ska dit om ett par veckor och då är det klart också med vilken det blir. Men vi var riktigt överens och det känns bra.
Den 18 mars ska vi först på hel dags information om tösens mitokondriella sjukdom, det ska bli så intressant ! Äntligen lite mer information.
Nu dax att spela fia, ha en bra helg och var rädda om er därute alla fina. Kramar

2 kommentarer:

Nina sa...

Full rulle, kanelbulle. Hejåhå, lixom..
Men jag hoppas helgen blir kanon :)

Kramar om!
Nina!

Anonym sa...

Sy? Tar du maten ur mun på mig undrar den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...