torsdag 10 maj 2012

Tacksam

Igår hade jag trevligt, roligt och energigivande besök av en vän jag just träffat genom bloggen. Hon ger energi, förstår och behöver inga förklaringar. Tack Lena ! Tänk att det finns människor därute som berikar så mycket som man missar. Några kommer jag få möta i höst vilket känns jätteskoj ! Och nån kanske innan om vi får ihop det. Nina ger mig mycket stöd i saker jag går igenom nu som hon redan gjort och kan så bra, jag är så tacksam ! Kram till er alla fina bloggvänner, ni berikar !

5 kommentarer:

Nina sa...

Finaste du <3 Vi berikar varandra, tänk vad bra det är med bloggar! :)

Kramen resten av dagen!
Nina

mariellejohnsson sa...

Och jag tycker det ska bli jättekul att lära känna dig mer här också. Knäppt att jag inte hittat hit förrän nu, du verkar vara en toppenmänniska och ditt liv är en spännande resa som jag vill följa :-)
Kram!

Annelie L sa...

Både Lena och Nina är fantastiska kvinnor och det finns så mycket vi kan lära av varandra genom bloggarna värd.
Ha en riktigt fin helg .
Kram Annelie

Anonym sa...

Tack så go du är din lilla tossa :)
Jaa, vi hade inte träffats om det inte varit för bloggandet..det är rätt häftigt faktiskt!!!
Kram på dig du goaste knasfia!! Du är underbar, bara så du vet//Lena

Mamma Z sa...

Ja, det har poppat upp en del nya vänner genom livet det annorlunda..och som du säger.. Människor som FÖRSTÅR på ett helt annat sätt ♥ och man möts på samma premisser..
Hoppas verkligen kunna ta en roadtripp ner till dina fina trakter och träffas :) fusk på Lena Och Nina som bor dig så nära..

KRAMEN den stora

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...