tisdag 8 maj 2012

Passerat 10000

Ja jag har passerat 10000 besök på min blogg sen jag startade för snart ett år sedan ! För mig är det stort , mycket stort att lilla jag kan skriva nåt som tydligen några bryr sig om ! Tack till er som tittar in hos mig här ! :)
Imorse var vi på barnkliniken och tog en rad blodprover på tösen, tror det var 8 rör totalt. Tösen var orolig och arg och ledsen igår och i natt en del. Men jag är stolt över henne och hur bra det ändå gick idag när vi var där ! Jag fick henne att klara urinprov hemma innan och fick sätta på emla (bedövnings) plåster också !
Jo visst var hon rädd och ledsen, men hon satt själv i stolen och vi nära, nära henne och det flöt på ! Bra sköterskor som förstod hur de skulle vara ! Åh vad härligt det är när nåt är över !!
Strax på samtal i tösens skola, spännande !
Kramar till er alla fina därute och för alla fina kommentarer jag fått under året !

8 kommentarer:

mariellejohnsson sa...

Hej, jag hittade hit via Ninas blogg och borde väl inte börjar följa fler bloggar.... men det verkar lite spännande med ditt liv ändå ;-)
Lägger nog till dig bland favoriter :-)
Ha det så bra från Marielle!

Tina sa...

Åh..tack och välkommen Marielle !/ Tina

Nina sa...

Åh så skönt att det är gjort och att det gick bra :) Ni är duktiga! Hoppas det går bra med resten med, vad som nu väntar med provsvar och så..
Kramar om!
Nina

Anonym sa...

Tänk vad rätt bemötande kan göra trots allt! Då kan ju vi som föräldrar koncentrera oss på att finnas där för våra barn istället för att ta hand om ett barn i affekt eller livrädsla. Jag hoppas att det blir positiva svar på testerna. Duktiga tjejen!!!
Kram och ses snart :)
//Lena

Anonym sa...

Kärlek till dig...../Cissi

Anonym sa...

Jag tittar aldrig in här, har nog med mitt säger den elake...

Annelie L sa...

Så skönt att det gick bra, visst ska du känna dig stolt över din dotter som är så jätte duktig<3
Hoppas skolsamtalet gick bra också <3
Kramar om // Annelie

Lotta T sa...

Kul med så många besökare och helt fantastiskt med det nätverk jag förstått att ni har i varandra. Bra med råd och stöd och tips på både det ena och det andra. Det är ju ingen spikrak vardag ni vandrar omkring i. Ibland blir jag alldeles tårögd när jag läser någons klurighet i lösning på en knixighet. Själv är jag sprillans ny läsare på din blott men jag tittar in ibland fortsättningsvis :-). Ha det bäst! Lotta (det nedsmugna lerhjärtat ligger på hedersplats)

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...