onsdag 23 maj 2012

1-0 till FK

Ja Fk vann över mig , men det visste jag nog hela tiden. Hur många fel de än erkände att de gjort så vinner de i slutändan. Jag orkar inte bråka med dom när det gäller mig. Sparar krafterna till  alla samtal, papper och krig om tösen. Det intressanta, eller mest skrämmande var att experten som ringde upp mig idag hade inte läst team utredningen och visste inget om mig och vad det handlade om egentligen. När jag insåg det gav jag upp, ingen ide att ödsla kraft där. Hon var bara budbärare och undrade vad jag var missnöjd med.... Livet går vidare ändå.
Dax att kontakta reumatologen ändå eftersom jag har nya inflammerade leder som håller sig svullna och onda, nu är det en fot som bråkat 3 veckor men tänkte att det nog går över med semester.... Kallas att förtränga kanske ;) ?
Vi blev varmt mottagna av både två och fyrbenta som ville kramas igår kväll, härligt att vara efterlängtad !
Sen hade tösen förhör med oss vad vi gjort och antecknade flitigt :
* Villa ( vilat)
*Halat ( handlat)
*Sovit
*Glsa ( glass)
*Salasd (Sallad)
Mm
Så då vet ni också lite om veckan och vad vi gjort !
Nu lite kaffe, hjärnan trött efter att fått dragit igång på högvarv direkt ! Kramar Tina

4 kommentarer:

Nina sa...

Åh, då är ni hemma nu :) Välkomna hem då!
...till verkligheten... :( Trist med F-kassan! Tur det inte är samma handläggare i ärendena så nu hoppas vi att det går bättre kring tösen! Jag håller tummarna allt jag kan! :)
Kram Nina!

Anonym sa...

Fy f*n!!!
Hur kan det få vara så? Men som sagt, jag förstår att du inte orkar mer, ni har ju lite annat på agendan. Hoppas att semestern varit skön iallafall och att ni fått lite krafter åter så du orkar träffas framöver :)
Kram på dig gumman <3
//Lena

Anonym sa...

a2 + b2 = c2 säger den elake...

Annelie L sa...

FK är en inrättning för sig självt, som du skriver, man orkar inte ta strid. Det är kanske det dom vet om. Man accepterar och försöker gå vidare, fast man har gråten i halsen och stegen är tunga.
Massor av kramar // Annelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...