torsdag 20 oktober 2011

Ja, ja

Psykologen ringde igår och undrade vad jag ville. Hon mindes inte att hon skulle höra av sig efter semestern och inget om ett möte med oss. Men du pratade ju om Autism utredning i höst sa jag till henne. - Jo tösen är uppsatt på väntelista, men den är lång så det hinner jag inte nu utan får bli i vår.
Jag påpekade sovprogrammet hon skickat och som hon var så spänd på hur det skulle gå eftersom det inte testats.
Hon verkar jätte intresserad som inte ens hört av sig......
Jag sa att det gjorde mig mest förbannad, tösen är 14 år och programmet gjort för små barn. Ja ha sa hon då får vi titta på det. Jag frågade om hon ens läst det innan ? Och det hade hon visst.....
På onsdag ska vi in och träffa henne ang sömnen, eller ja bristen på sömn.... Ja, ja vi försöker allt vi kan.

Jag själv ska på en omfattande utredning ang min egen förmåga med min diagnos fibromyalgi. Än så länge en halv och en hel dag. Käns bra och jobbigt.
Ja det är nåt hela tiden ! Men tog en skön promenad i skogen på morgonen med hunden, härligt. Idag samtal på skolan med tösen och lärarna, trevligt ! Sen jobba lite också.
Ha det gott därute, kramar Tina

3 kommentarer:

Pettersson sa...

Bra att du jogbbar lite säger den elake...

Anne Salovaara-Kero sa...

Styrkekramar till er!

ann sa...

Jag har själv ringt upp några gånger då de inte hört av sig då jag anser att det inte kan vänta mera.Det borde ha hört av sig till er efter semestern om de lovat det.Jag kan tänka mig att du har blandade känslor för din egen utredning.Jag tycker det är bra att dom tar itu med dig också.Styrke kramar från Åland.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...