söndag 8 februari 2015

Lite återhämtning

Igår en mysig tripp med mannen och lillasyster . Mat och konsert förgyllde kvällen. God natts sömn och somnade om i morse när mannen åkte tidigt och jobbade. Hör inte till vanligheterna att jag kan somna om, men var väl behövligt. Frukost och promenad med hunden innan mannen kom hem utan tösen som han skulle hämta kl 10 när han slutade. Hon längtade efter mormor och morfar så hon blev skjutsad dit där hon var kvar över lunch.
Vi har nyss berättat att mannen och lillasyster åker till Thailand på sportlovet för att hälsa på farfar och farmor som bor där över vintern. Lite mutter men ingen större reaktion på den informationen. Vi får väl se hur det blir när det närmar sig mer.
Jag har tagit ledigt från jobbet den veckan ifall nätterna fortsätter vara så illa som de varit ett par veckor. Så jag har chans att vila lite då hon är på korttids.
Jag ska också få mycket trevligt besök den helgen av några fina vänner som betyder otroligt mycket för mig. Då har tösen sin korttids helg plus att mormor och morfar får jobba lite extra som assistenter ! Som jag längtar efter att krama de goa tjejerna <3
Tränar med nya kameran !
 
Ha en skön söndag eftermiddag, här spelas det Wii Mario och tösen ropar sopa åt mannen :)
Kramar

3 kommentarer:

Maria sa...

Härliga bilder! Skönt att du fått vila.
Kram

Nina sa...

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 (osv)

Emelie Vestman sa...

Kameran ser ut att funka fint :)

Man kan ju hoppas att den inte funkar lika bra, om man råkar komma i läge framför linsen ;)

Bamsekram till dig, "Sopan, Lillasyster och Tösen / Emelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...