fredag 27 juni 2014

Fysiska försämringar

Tösen blir allt vingligare och ostadigare och ramlar mycket. Trasiga knän som slås upp varje dag är inte bra. De nya specialbeställda skorna från ortopedtekniska är bra, hon går bättre och verkar stadigare i vristerna. Men ofta ramlar hon inne för då rör hon sig själv på ett annat sätt, ute håller vi mer i henne.
Vi tog beslutet  efter att tösen önskat en trehjulig cykel att beställa en. Det tar kanske hela sommaren om vi har otur innan den kommer, men hoppas det kan funka så vi kommer en liten längre sväng med hunden och blir mindre låsta här hemma när man är själv med henne.
Hon längtar i alla fall !

Synen har också blivit mycket sämre tyvärr och nya glasögon beställda, hoppas det kan hjälpa till med ostadigheten lite också kanske. Nya kommer nästa vecka.

Önskar bara att försämringarna kunde stanna av nu , det räcker som det är . Jäkla skitsjukdom..... Ja ja, vad hjälper det att vara bitter, inget alls men ibland hamnar jag där en stund och sen går livet vidare igen.

Nu en biltur och besök på apoteket, mer stora plåster behövs . Och en gofika är vi värda <3
Trevlig helg till er alla, kramar

Så här fint var det på skolavslutningen !

4 kommentarer:

Anonym sa...

Usch :(
Tänk att det ska behöva finnas såna där förbaskade sjukdomar. Stackars Tösen <3
KRAMAR OM <3

Nina sa...

Ja, jag håller med. Skit-sjukdom! :( Det räcker verkligen som det är ändå! Hoppas också att det stannar upp. Kramar om er <3

Hoppas cykeln kommer snart så hinner den komma till användning nu i sommar. Tummar för det!

Saknar <3

Bellan sa...

Men åhh, vill bara ta dig i min famn och krama om dig, vännen <3

//Bellan

Mamma Z sa...

Instämmer med tjejerna innan.
MEGAKRAMEN mitt i allt som är jobbigt ❤❤❤

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...