torsdag 26 juni 2014

Allsång, hundskall och barnskrik

Midsommarafton gick bra, mycket bra för tösen ! Sen kommer det dagen efter iform av trötthet och ilska. Kanske är det bra att göra såhär så hon blir så trött eller så är det inte. Vi tycker ändå att det är värt det så hon kan delta i festligheterna och verkar tycka det är skoj. Hon blev inte överstressad utan det funkade bra.
Nätterna fortsätter vara en gåta så jag tänker inte skriva om dem idag....

Tösen har ett sätt att vila och klara sitta still och det är med sin padda(ipad) . Det hon lyssnar på är mest allsång, barn som skriker och skrattar, hundar som skäller och bollibompa. På tv går det inte men på paddan funkar det. Är väl lättare att ta in då. Barnskriken och hundskallen roar mig sådär en galet tidig morgon (läs natt ) ..... Men skönt att hon kan koppla av lite !

Imorgon är jag och tösen lediga, vi ska göra lite förberedelser inför lördagen då vi ska ha lillasysters tävlingsgrupp med familjer hela dagen ute i stugan på lunch och lekar och grill middag. Ca 20 personer . Tösen har sin korttids helg som hon har en helg i månaden. Favoriten jobbar natt med henne så det blir nog bra.
Sen blir det lite lugnare för oss och vi jobbar två veckor till innan  semestern.
Kramar och var rädda om er därute <3

i den miljön är det ett nöje att tvätta !

3 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas ni hinner hämta andan lite också..
Kramar om! <3

Maria sa...

Hoppas ni får en fin helg ute på stugan!Kram

Anonym sa...

Alltså tvätt ute sådär, det är verkligen ljuvligt!
Kram gumman <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...