torsdag 5 juni 2014

Anpassat

Som alla förstått så betyder vår stuga på sjön väldigt mycket för oss. Ända sen jag var liten har min familj varit på sjön på sommaren. En stuga var en dröm som gick i uppfyllelse för några år sedan. Men med tösen som blivit äldre och saker blir svårare för henne både fysiskt och psykiskt så är det lite av en kamp varje gång vi ska dit. Ändå har vi också alltid varit ute på sjön sen hon var liten. Vi gör allt vi kan för att göra det så praktiskt och smidigt för henne och oss. Först bytte vi båt så vi kunde ha ett kapell när det blåser och regnar. För hem måste vi  oavsett väder om vi åkt ut !
Vi har precis nu avslutat nästa anpassning med att bygga ut badrummet och satt in riktig dusch och toalett, blev fantastiskt bra ! Det kommer underlätta mycket. Vi passade också på att fixa en tvättmaskin som vi körde ut igår när tösen var på korttids. Oj så skönt att slippa släpa mer än mat och lite övrigt. Riktigt lyxig känsla ! Det är ändå några moment innan saker är på plats när det är på en ö, men allt går med lite envishet och positivt tänkande ! Mina föräldrar hjälper till med det de kan och farfar är till stor hjälp med att köra ut saker och fixa. Farfar och morfar är våra hustomtar :) och guld värda för oss.
Nu har jag packat och handlat för det bär av imorgon bitti ut till paradiset , och hoppas att inte tösen gör av med all energi innan på att oroa sig för allt och inget. Helgen är planerad på hennes schema och hon är lite nyfiken hur det ser ut när det är färdigt därute. Hoppas det kan gå smidigt en gång, blir så mycket enklare.
Men först jobba kväll, önskar er en fin helg. Kramar

4 kommentarer:

Nina sa...

Jag kommer inte ihåg om jag kommenterade när jag läste igår, men saknarkramarom dig iallafall <3

Maria sa...

Hoppas att ni får njuta på er Paradis holme! Låter som ett bra ställe och ja visst är det en lycka med mor/far föräldrar som hjälper.
Kram

Bellan sa...

Det är ju ett underbart ställe ni har därute på ön. Hoppas era anpassningar gör att allt går lättare med Tösen. Förstår att ni kämpar för att få det så bra som möjligt!

Ta hand om varann och var rädda om er!
Kramar om ♥
//Bellan

Mamma Z sa...

Åh vad härligt med EGENTID och energitid <3 Gläds med dig!
Men måste fråga, när du är borta en vecka, hur påverkar det tösen att du är i från henne så länge?
Jag kan vara borta max två nätter, sedan blir Sam jätteängslig av det.

Skriver som Nina åxå gör. Sakanrkramen <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...