fredag 23 augusti 2013

Gymnasiestart , kantareller och kalas

Idag har tösen börjat gymnasiet, hon har varit pirrig, glad, orolig och mycket förväntansfull ! Hon kommer snart hem med taxin och det ska bli spännande att se hur hon är. Hoppas allt varit toppen bra !
Jag passade på att ta med mina föräldrar och hunden till skogen och plockade lite kantareller. Kaffe och äggmacka i skogen är aldrig heller fel. Tanka energi så ofta det går, jag är verkligen inte stark just nu. Känner mig lite som en urkramad tvättsvamp. Borde  vara pigg efter semester kanske kan tyckas, men det är inte så enkelt tyvärr. Tycker inte om att gnälla men vill bara förklara om jag verkar lite låg.

Ikväll ska jag och tösen på middag till min bror för hans fru fyller år. Mannen och lillasyster är på annat på olika håll just ikväll. Men det kan vara bra, lite lugnare .
Imorgon jobba och tösen har korttids lö-sö , hoppas det funkar. Nätterna är katastrof, finner inga ord som kan beskriva dom.
Ha en fin helg, kramar
En mycket lugn morgon ! 

4 kommentarer:

Maria sa...

Ha en fin helg du med! Kram

Nina sa...

Jadu, inte är det konstigt att du är trött... Det hade jag nog varit utan vaknätter och alla vardagsbestyr efter en resa till NY!

Håller tummarna blå att ni får en lugn helg och att korttids funkar <3

Kramar om!
Nina

Mamma Z sa...

Tittar in med lite styrkekramar. Hoppas du får din vila mellan varven när du behöver.
KRAM

Bellan sa...

Du skulle behövt ha semester efter er lilla tripp för att komma i kapp med tidsomställningen. Inte lätt när ni öht inte får sova....
Hoppas det lättar snart! Ni borde få mycket mer avlastning om ni ska orka i längden!
Styrkekramar <3
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...