söndag 2 juni 2013

Ilsket och frustrerande

Idag hämtade jag tösen kl 13 på korttids. Hon hade sovit några timmar i alla fall sa personalen. Som vanligt alltså ! Det var en natt med bara tösen där och då funkade det igen, skönt. Jag sov gott till en film i soffan igår kväll, men behövde säkert sömnen bättre än filmen !
Sen när jag hämtat tösen tyckte jag att vi skulle åka ut till stugan när vädret var finare än lovat. Men det blev fullständigt krig i två timmar och luften gick ur oss och vi var hemma istället. Jag tog en cykeltur till en vän och fick lite kaffe och paus från ilskan. Nu har det lagt sig och mannen åkt och jobbat ett par timmar.
Jag blir så frustrerad och ledsen över att det alltid, varje gång blir krig när vi ska ut. Jag vet att tösen tycker bryggan är läskig, men inget har nånsin hänt och vi håller alltid i henne. När vi väl är på plats brukar det vara rätt mysigt om inte humöret är helt kört då. Men hur ska jag tänka och göra för att få det att funka ? Vill ju ut till mitt paradis och andningshål så mycket det går. Inget ska väl vara enkelt i landet annorlunda.....

Tycker maj månad är lite stressig. Och i år får jag nytt schema med nya tider på jobbet från onsdag och det ska synkas med tösens sommarschema som är inlämnat för länge sen. Har suttit och skrivit in våra tider och det kommer nog funka bra med några små stunder att justera och kanske lite mormor/farmor hjälp nån timma så ska det väl gå bra. Tur jag inte jobbar mer än jag gör.
Lillasysters träningsschema för sommaren innebär skjuts till grann kommunen 2 mil bort två eller tre gånger i veckan också hela sommaren. Ja ja, inte konstigt min hjärna blir lite trött ;)

Nu har tösen somnat med mobilen på magen och  musik på. Hon är nog slut efter ilskan och får sova en stund faktiskt.
På torsdag åker mannen bort på en  resa till Skottland med ett grabb/gubb gäng och kommer hem söndag. Kan han behöva just nu, lite avkoppling och trevligheter !
Ha det gott alla fina därute, var ni än är. Kramar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skottland mitt i sommaren??? Finns det is då undrar den elake?

Nina sa...

Ååh, vad synd att det blir sån strid när det skulle funka om ni väl kom dit. Ja, nåt är det ju som oroar rejält. Jobbigt för er alla och synd om Tösen som blir så rädd/orolig. Hoppas det går att hitta en lösning så ni kan komma ut så ofta ni vill.

Hoppas det går bra när mannen är borta med.

Kramar om och saknar dig <3
Nina

Bellan sa...

Skottland! Det blir ju min gubbe avis på... Hoppas de får trevligt och att du får bra dagar med Tösen när du är ensam vuxen med att rodda allt.

Kan förstå Tösens reaktion på det där med bryggan. Det kan ju vara ungefär samma reaktion som att många har det extra jobbigt med halkan på vintern. För en del låser det sig ju helt och hållet då. Men hur gör man för att hjälpa Tösen?? Funkar det att ritprata med henne? Samtidigt borde hon ju vara så van så hon vet att det alltid går bra... Klurigt! Hoppas ni hittar nåt bra och att ni får en fin sommar trots allt!

Massvis med kramar från mig till dig ♥
//Bellan

Maria sa...

Hoppas ni får det bra trots att mannen är borta. Själv njuter jag med hela familjen i. Grekland. Ha det bäst och kram.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...