fredag 1 februari 2013

Periodare

Kanske kan man vara periodare på sömn också ? I såna fall är tösen det. Ja antingen sover man några nätter eller så sover man inte alls. Det är en bra period än och jag håller andan lite...
Tandläkarbesöket i tisdags gick bra, samma tandläkare och mannen följde med som vanligt. Men hon ska tillbaka för en tand sitter väldigt snett. Får se vad de tänker om det.
Tänkte i går att jag måste ringa Hab om tel tid till läkaren. Vi var och tog prover för några veckor sen men har inte fått svar. Igår kom en kallelse om besök hos läkaren istället. Är säkert ett vanligt besök som vi gör ibland men lite orolig blir jag. Och mannen och lillasyster är och åker skidor då. Men går nog bra.

Sanddynor
Idag får jag besök av min fina barndomsvän som jag växt upp granne med men som nu bor 40 mil härifrån. Jag var och hälsade på henne en helg för ett tag sedan. Idag blir det besök på em bara för hon bor över hos sin pappa en bit härifrån. Men ska bli mysigt att ses. Jag hämtar tösen tidigare för att hon ska få vara med idag. Så tur vi han prata av oss  lite mer sist !

Jag är berikad med fina vänner och det värmer hjärtat . Dom jag har vet jag finns där fast vi inte hörs varje vecka eller månad heller. Förståelsen finns och jag mår bra med dom. Jag har fått fina vänner via bloggen som det känns som jag haft och känt länge. Man blir delaktig i varandras liv som andra inte blir och den förståelsen är det inget som slår. Jag hoppas vi får till en ny träff i vår för de som kan och orkar få ihop det. Jag vet att många har tufft att lösa det och att de gör vad de kan och så är livet.
Nu ska hunden få komma ut och få sin tid och jag får sällskap av bästaste mamma.
Ha en fin helg och var rädda om er därute mina fina vänner, kramar Tina
Åh vad jag längtar till sommaren och havet ... Utsikt från stugan.

4 kommentarer:

Nina sa...

Saaaaknaaarkraaaamaaaar!
Sådeså!
:)
Nina
P.S. Håller tummar för att det går bra med läkartiderna..

Anonym sa...

Ja härliga vänner har man fått via bloggen. Och just det där att läsa om andras liv som är så likt mitt är så skönt.
Hoppas det går bra hos tandläkaren och allt det andra också.
Kram!

Maria sa...

Underbart att höra att ni har en bättre period! Hoppas även att du får en fin helg!Kram

Bellan sa...

Hoppas läkarbesöket går bra! Förstår din oro, lätt att måla upp värsta scenariot i såna där lägen....

Och jag ser verkligen fram emot en träff och hoppas vi får till det så alla kan komma ifrån!

Kramar om dig, vännen ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...