tisdag 19 februari 2013

Bakslag och framsteg

Tösen fixade inte att vara kvar på korttids igår så jag fick hämta henne efter jobbet igår kväll. Men hon var lugn ändå och fick natt medicin och natten var riktigt bra. Mycket tacksam då natten innan var orolig. Att hon inte fixade att vara kvar var väntat då det var personal hon inte är trygg med på natten, varför det blev så vet jag inte men orkade inte diskutera det då. Snart möte hoppas jag så vi kan gå igenom framtiden lite.

Besöket hos hab läkaren gick jättebra och tösen samarbetade hela tiden , trots att en ny läkare var med och en sjuksköterska vi aldrig träffat heller. Dom frågade innan och humöret sa mig att vi provar och jag skulle bara signalera om det började bli oroligt. Men det gick bra ! Vad bra man mår efter ett sånt besök ! Provsvaren gav oss svar på funderingar som jag inte går in på men allt var okej.
Ser kallt ut, ska vi bada ?

Idag haft hembesök av Svensk Personlig Assistans som är vårat assistansbolag. Alltid lika trevligt och givande att ses.Sen blev det biltur efter lunch till en jobbar kompis och hennes lilla son och lite fika och mys där.Gick också bra, mindre barn funkar oftast bra och han är gullig ! Ja dagarna rullar på fast övriga i familjen är på vift i fjällen ! Två dygn till känns som det ska funka ! Imorgon blir en lugn dag men på torsdag är det utbildning hos assistans bolaget på fm. Jag har ca en timmes körning dit och sen hem och jobba till 19. Tösen är hos mormor och morfar hela dagen, har inget fritids bokat då. Tack för att de ställer upp ! Underbart !
Jaha , dags att laga mat igen då ! Kramar så länge och var rädda om er.


3 kommentarer:

Maria sa...

Visst är det härligt då det fungerar och underbart att man har en mormor och morfar som hjälper till i vardagen!Ha det bra och kram!

Bellan sa...

Har lite dålig ork här just nu, men vill iaf ge dig en massa kramar ♥ Ser att det rullar på för dig/er. Hoppas ni får bra svar på proverna.

Kramisar ♥
//Bellan

mariellejohnsson sa...

Du tar så himla fina bilder!

Skönt när läkarbesök funkar bra. Man kan dra en lättnadens suck efteråt.

Kram!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...