fredag 22 februari 2013

Trevlig helg !

Dagarna ensam med tösen och läkarbesök, möte och föreläsning och jobba är över. Behöver jag säga att det är skönt med en ledig dag själv idag ? Jag har tränat och umgåtts med en fin vän en stund som också var och tränade. Vi tog en kopp kaffe och fruktstund efter och lite gott snack.
Föreläsningen om autism var fantastiskt bra denna gången med och många igen kännande nickningar och goa skratt också.
En intensiv vecka men som gett mycket också.
Idag är tösen med fritids och bowlar, det var lite pirrigt och förväntansfullt i morse. Men mest glad, vacklade lite att hon inte skulle bowla men tror det går bra då favoriten jobbar med henne idag !
Ikväll middag med familjen samlad, känns skönt. Men fördelen att vara själv med tösen är att hon är lugnare när det är färre att hålla koll på. Mindre ilska och irritation. Tur det !
Tur för er att matte inte har bössan med......
Önskar er en fin helg, själv ska jag jobba lite på jobbet utanför hemmet. Kram <3

4 kommentarer:

Nina sa...

Åååh, vad trist att jag inte orkade ge mig iväg! Hade såå gärna velat vara med på den :( Och träffats med, förstås!! Jaja, nu är jag pigg igen, lämpligt va?! :P

Typiskt!

Önskar er iaf en skön helg och lugna nätter..

Kramar om!
Nina

Maria sa...

Önskar även dig en skön helg och skönt med familjen samlad!Glädje över att det gick bra då ni var på två! Kram <3

Bellan sa...

Känner igen det där med att det fungerar bättre när man är ensam med sitt barn... Tråkigt men sant!

Ha en skön helg, trots en massa jobb!
Kramar i massor ♥

PS. Jag ser fram emot att få träffa din söta dog :) För det får jag väl?? Och sen ser jag fram emot att få träffa dig också förstås ;)

Annelie L sa...

Stor kram till dig vännen. Skönt för dig att komma iväg på träning och kompisträff. Egentld är viktigt att få, att bara få var sig själv.
Stor kram // Annelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...